25 jun. 2019

BEAUTY TRASH & EMPTIES VIDEO APRIL & MEI 2019

Het was weeral twee maanden geleden dat ik een nieuwe beauty trash & empties video filmde. Intussen heb ik weer een hele boel producten opgebruikt. Ik vind dit hele leuke videos om te maken, maar ook om naar te kijken bij anderen. Neem snel een kijkje om te ontdekken welke producten ik opmaakte. Uiteraard (mij kennende) vertel ik erbij wat ik van het product vond. Zodat je ook meteen een mini review hebt.

Beauty trash & empties april en mei 2019

Opgemaakte producten april 2019:
Giorgio Armani Code eau de parfum
Pampers Sensitive vochtige doekjes
Nivea baby reinigende melk
 The Body Shop bath jelly Vanilla Brulee
Avène Triacnéal Expert sample
Rivella Derma Repair Complex sample
Galénic Aqua Infini verzorgende lotion
Clinique Pop Lacquer lipcolour + primer in Love Pop
Revolution Conceal & Define concealer in C3  
  Balea droogschampoo Tropical Coconut  
L'Oréal Men Expert Ultimate Vitality showergel (noemt nu volgens mij Stop Stress douchegel)
Vichy mineralen deo
OralB extra fris glazuur & tandvlees tandpasta
LeChat nagelvijl
LR Leona Lewis parfum sample
Bernard Cassière African Detox masker sample
Sisley Youth dagcrème sample
Nuxe Crème Fraiche Beauté light dagcrème sample

Opgemaakte producten mei 2019:
 Maybelline Age Rewind concealer 
Demak'Up Expert wattenschijfjes
Lidl Cien wattenschijfjes
Gillette Venus scheermesje  
Lidl Cien scheermesje
DKNY Be Delicious sample  
Qiriness Le Wrap Vitaminée masker sample
Germaine de Capuccini GNG bodycrème sample
Rivella Lifting Repair complex sample
Sothys zuurstofgevende ampulle  
Paula's Choice Resist Anti-Age Ultra Light Antioxidant serum 
  AXE Gold deo
Rexona Maximum Protect Confedence deo
Pure Czech douchegel
FortePharma Expert haar & nagels vitaminen
Physalis haar & nagels vitaminen
 Klorane Volume shampoo
 Mustela vochtige doekjes
Lidl Lupilu vochtige doekjes
Waterwipes vochtige doekjes
Carrefour maxi wattenschijfjes bio
kindertandenborstel
Eucerin Aqua Porin
Kruidvat Spa Secrets Magic of Brazil showerfoam


 Zoals je intussen gewoon bent, link ik steeds door naar reviews (mochten deze beschikbaar zijn).  Klik op het product dat in het cursief staat en je wordt rechtstreeks doorgestuurd naar de desbetreffende review. 


♥  toppers en aanraders 


Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

2 opmerkingen:

 1. Wat een fijne video. Altijd heel fijn om naar te kijken. De Armani Code vind ik ook een heel erg goed parfum voor in de winter. Het Resist Anti-Age serum van PC spreekt mij wel erg aan. Ik gebruik van PC intussen al verschillende producten. Ik ben daar erg tevreden over en ik heb al meermaals terug nieuwe gekocht. Corine de Farme micellaire reinigingsgel is voor mij totaal nieuw. Wel fijn dat je ook hiermee oog make-up goed kan verwijderen. Ik gebruik voor de ogen Nivea Micellair Expert Make-up Remover. Voor het gelaat gebruik ik Bioderma. Misschien ga ik toch eens die van Corine proberen. Hoe gaat het met Alexia haar eczeem huidje?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. PC heeft fijne producten in het assortiment. Daar ben ik het volledig mee eens. De reinigingsgel van Corine de Farme is budgetvriendelijk en ik vind die super werken. Zelfs nog beter dan die van Nivea. Want die heb ik ook gehad.

   Alexia haar huidje doet het momenteel goed. Ze heeft nog kleine vlekjes, maar zeker geen vochtig eczeem meer. We weten welke producten ze intussen goed kan verdragen. In bad heeft ze graag heel veel schuim en bubbels. Ik kies om haar te wassen voor Uriage Xemose wascrème, voor in te smeren voor Avène XeraCalm of La Roche Posay Lipikar en voor de billetjes voor een toiletmelk. Schuim maken doe ik met een ander product niet speciaal voor kinderen. Tot nu toe reageer ze daar altijd goed op. Mogelijks ook omdat ik haar nadien toch nog altijd insmeer met XeraCalm.

   Verwijderen