12 mei 2019

HANNAH HANDBAG ESSENTIALS


hannah handbag essentials

 
Eén van mijn favoriete skincare merken is hannah. Een Nederlands merk dat sinds 1979 bestaat en pionier is in huidverbetering. Ik probeer op regelmatige basis langs te gaan bij mijn huidcoach. Soms lukt me dat goed, soms ook wat minder. Daarom heb ik morgen een dagje verlof en ga ik me heerlijk laten verwennen. Het besef dat selfcare belangrijk is, is me in 2019 nog meer duidelijk geworden. Gewoon thuis fijne producten gebruiken en ervan genieten. Zorgt voor rust en ontspanning. Zodat je nog meer liefde aan anderen kan geven. Ik testte de hannah handbag essentials uit.

De hannah handbag essentials zijn voor mij het ideale formaat om kennis te maken met het merk of met een specifiek product. Daarnaast passen ze perfect in een (kleine) handtas evenals in een reiskoffer. Niet onbelangrijk met de zomer voor de boeg. hannah bundelde hun bestsellers in de handbag essentials collectie bestaande uit zes hygiënische pompflacons. Met elk een inhoud van 10 ml. 

10 ml is geen grote inhoud. Ik vind het wel een makkelijk formaat om een product uit te proberen of zoals ik eerder zei om mee te nemen op vakantie. Voor dagelijks gebruik raad ik het normale formaat aan. Aangezien het normale formaat qua prijs interessanter is.

hannah handbag essentials

Ik maakte kennis met Touch of Colour, 4YOUth en Juvi Protect. De Brilliant Touch en Touch of Silk zijn geen onbekenden voor mij. Enkel 24-hour Skin Balancing probeerde ik nog niet uit.

Touch of Silk is een make up primer die in staat is oneffenheden op te vullen, de teint te egaliseren en de huid te matteren. Persoonlijk denk ik dat niet iedereen deze primer even fijn vindt. De reden hiervoor: het is een siliconenprimer. Zelf vind ik siliconenolie wel fijn aanvoelen op de huid mits je het 's avonds grondig verwijderd. Zelf heb ik geen last dat het mogelijks puistjes zou veroorzaken. De primer is verrijkt met vitamine  A, C en E. De rijke mix van ingrediënten heeft een herstellende werking op een onrustige huid. Niet voor niets werd deze Touch of Silk in het verleden bekroond met een beauty award.

Brilliant Touch gebruik ik eveneens als make up primer, maar ook regelmatig zonder make up. Als laatste stap in mijn skincare routine. Dit is een toppertje! Het is een lichte crème die als een slimme filter werkt. De huid krijgt een blur effect en ziet er instant frisser, mooier uit. Ik gebruik heel graag de hannah Brilliant Touch (verrijkt met diamantpoeder) omdat het de huid mooi gematteerd laat uitzien. 

Touch of Colour is de gekleurde versie van de Touch of Silk. Dezelfde basis, maar dan met kleurpigment. Het is geen foundation, zoals in eerste instantie gedacht. De dekking is minimaal. Het product werkt eerder kleurcorrigerend, matterend en perfectionerend. Met een soft focus effect voor de rimpels. Het geeft een subtiel bronzing effect aan de huid dat ik heel erg mooi vind ogen. De kleur lijkt donker maar versmelt mooi met je eigen huidskleur. Aanrader als je niet houdt van een foundation effect. Je kan de Touch of Colour gebruiken als gekleurde primer voor onder je foundation indien je dat wenst. 

4YOUth is een crème die zeer licht en dun aanvoelt. Daarom minder geschikt als dagcrème eerder als serum of als oogcrème (tip van mijn huidcoach). De samenstelling van Argireline, Ceracute®-F, Pullulan en vitamine C zorgen voor volumeverbetering, collageenopbouw en een optimaal vochtgehalte in de diepere huidlagen. 

Tot slot probeerde ik Juvi Protect uit. Een SPF 30 met een breed spectrum bescherming tegen UV stralen. De zonnecrème is verrijkt met macadamia olie en zorgt voor verzorging en hydratatie. Doordat het een plus zonnecrème is, kan je deze perfect gebruiken als dagcrème. In het verleden heb ik High Quality gebruikt. Ik vond High Quality goed, maar de SPF 15 vind ik aan de lage kant. Daarom zou ik eerder kiezen voor Juvi Protect bij een volgende aankoop. Het 10 ml formaat is handig om in je handtas mee te nemen. Zodat je onderweg je kan beschermen tegen de zon zelfs op onverwachte momenten.Wat vind jij van deze hannah handbag essentials?

Te koop bij een hannah huidcoach (10 ml)
hannah 4YOUth - 20 euro
hannah Touch of Silk - 19 euro
hannah Brilliant Touch -19,90 euro
hannah Touch of Colour - 22 euro
hannah 24-hour Skin Balancing - 11 euro
hannah Juvi Protect - 13 euro
Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram
samples

Geen opmerkingen:

Een reactie posten