About

Welkom op Beauty Treasures!

Beauty Treasures is wellicht de zoveelste beautyblog in de rij. Maar ik tracht mijn persoonlijke touch in mijn blog te stoppen door mijn liefde en passie voor beauty met jou te delen. Een no-nonsens blog vol beauty maar waarbij je ook een kijkje neemt in mijn persoonlijke leefwereld.

Wie zit er achter Beauty Treasures?

Ik, Steffi, ben het levende wezen achter deze blog, een 32-jarige dame uit Limburg met een enorme passie voor bloggen en beauty. Ik werk voltijds in een totaal andere branche. Wetteksten en reglementering doorlezen en interpreteren zijn mij niet onbekend. Maar 's avonds houd ik het liever luchtig en lees ik graag andere beauty blogs, lekker eten, genieten van de kleine dingen des levens en van mijn little family!


Beauty Treasures: de blog

Beauty Treasures is niet zomaar ontstaan. Ik startte in 2008 met mijn eerste beauty blog namelijk Make Up Blog waarbij ik destijds nog meer de liefde voor make up en beauty ontdekte. Door omstandigheden onafhankelijk van mijn eigen wil, startte ik in 2011 op een nieuw plekje deze blog. Et voilà the story goes on. Ik studeerde in 2011 af als schoonheidsspecialiste (in avondonderwijs Syntra) en specialiseerde mezelf nog gedurende één jaar als esthetisch deskundige (gespecialiseerd in gelaatsbehandelingen). Doordat make up nog steeds de grootste bezieling is, volgde ik in 2014 een cursus visagie via Wellness Acadamie (Hasselt). Een ideale gelegenheid om de kneepjes van het vak nog beter onder de knie te krijgen. 

Beauty Treasures is een blog vol beauty, make up, verzorging, lifestyle en je vindt er regelmatig lekkere receptjes op terug. 

Met mijn motto "it's not a dream beauty is real" sluit ik mijn voorstelling af. Have fun en laat mij vooral weten wat jouw beauty treasures zijn!