30 sep 2015

PLANET PARFUM HAUL - ANNAYAKE & VELD'S

Een paar weken geleden verwende ik mezelf bij Planet Parfum en maakte ik kennis met enkele exclusieve merken. Lancôme, Dior, Guerlain, ... allerlei merken die je overal kan terugvinden, maar ik was vooral geïnteresseerd in de exclusiviteit Annayake. In mijn opgebruikt artikel van de maand juli vermeldde ik een staaltje van het 3 stappenplan van Annayake. De producten maakte mij benieuwd naar meer en dat was ook de exacte aanleiding om binnen te stappen bij Planet Parfum in Hasselt. 

Planet Parfum haul Annayake & Veld's

Het was een tijdje geleden dat ik er nog geweest was, maar het eerste wat mij opviel was de kennis van de verkoopster. Er werd ingepikt op vragen die ik stelde, er werden gerichte vragen gesteld over mijn huid en gepolst naar mijn ervaringen, ... .  Wat ik precies mee naar huis nam, zie je in mijn haul video hieronder.

  
Nog niet geabonneerd op mijn Youtube kanaal? Klik hier

Het filmpje dateert van een tijdje terug, maar is nog niet eerder online geraakt. Wat betekent dat ik de producten al een hele poos in gebruik heb en zeer snel kan overgaan tot het publiceren van reviews hierover. Naar welk product ben jij benieuwd?

Alle producten zijn verkrijgbaar bij Planet Parfum of via de Planet Parfum webshop
Annayake Crème Demaquillante 100 ml - 31.90 euro
Annayake Mousse Nettoyante 100 ml - 36.40 euro
Annayake Masque Eclat Extrême 50 ml - 95.50 euro
Annayake 24H Voile Hydratant 30 ml - 38.90 euro
Annayake Ultratime Source Première 100 ml - 64.90 euro
Veld's Eye Magic 6.5 ml - 40.90 euro

Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

5 opmerkingen:

 1. Amai ja, echt wel total loss gegaan, zalig :-) Ben best benieuwd naar je nieuwe Annayake cleanser. Naar het éclat masker ben ik ook benieuwd, de eerste indruk klinkt alvast goed. Ben ook heel benieuwd wat voor effect die eye magic illuminator heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. Klopt, het merk heeft me benieuwd gemaakt naar meer :-). Dus heb ik een aantal items in huis gehaald :-).

   Verwijderen
 3. Nu ben ik ook echt zeer benieuwd naar het merk! Heb het nog nooit geprobeerd ;D

  BeantwoordenVerwijderen