4 nov 2018

REVIEW PARK AVENUE VOLUME PRO MASCARA + KORTINGSCODE

Park Avenue Mascara Volume Pro

Mijn favoriet make up product is mascara. Toch dateert de laatste mascara review van april 2016. Raar maar waar. Hoogtijd om daar opnieuw verandering in te brengen. Ik testte de Park Avenue Volume Pro Mascara uit. 

Park Avenue is het make up huismerk van DI, mocht je het nog niet weten. Het is een Belgisch merk waarbij de make up geproduceerd wordt in Europa. Het merk gaat opzoek naar de nieuwste trends en combineert toegankelijke prijzen met kwaliteit.

De verpakking is eenvoudig zwart met een witte belettering. Niet bijzonder, maar ook zeker niet onaangenaam om naar te kijken. Volume mascara gebruik ik het liefste. Ik hou van dikke, volle wimpers die drama uitstralen. Bepalend voor goed veel volume is de borstel. De Volume Pro Mascara borstel heeft een zeer klassieke borstel met een normaal formaat.

Park Avenue Mascara Volume Pro

De formule is goed zwart en niet te vochtig. Een net geopende mascara is altijd natter dan na een paar weken gebruiken. Logish, maar het mag niet té nat zijn, want dan krijg je zwarte mascara stipjes onder en/of boven je oog. 

De mascara geeft volume en krul aan de wimpers. Van separatie is geen sprake en dat merk je ook. De wimpers kruisen elkaar op sommige plekken. Persoonlijk stoort mij dat niet. Heb ik drama wimpers? Dat zou ik niet meteen zeggen, maar het nodige volume is zeker aanwezig.

Park Avenue Mascara Volume Pro

Park Avenue Mascara Volume Pro

Voor mij een prima drogisterij mascara. Mocht je zelf de mascara willen proberen of iets anders uit de DI e-shop. Dan heb ik goed nieuws. Met de code BEAUTYHOTEL bekom je 20% korting op je bestelling tem 21/11/18. Dit is een kortingscode voor jou! Ik heb hier geen voordeel aan (maw ik verdien hier geen geld mee of ander voordeel). Dus voel je vrij om deze kortingscode al dan niet te gebruiken.

Park Avenue is exclusief te koop bij DI.
Mascara Volume Pro 11.5 ml - 7.99 euro

Beauty Treasures
samples

4 opmerkingen:

  1. Geen verkeerd effect! Vind de verpakking alleen wel echt mééégasaai... :(

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi resultaat, altijd tof om zo een duidelijk verschil te zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prachtig resultaat en 20% korting is geweldig ;) Thanks Steffi! x

    BeantwoordenVerwijderen