5 apr 2015

JANE IREDALE | REVIEW HANDDRINK HANDCREME

Ieder weekend geniet ik van een glaasje bubbels, maar mijn handen hebben ook regelmatig dorst. Nood aan hydratatie! Handdrink, zo noemt de (nieuwste) handcrème van Jane Iredale, is een luxueuze hydraterende bescherming voor de handen mét een SPF15. 

 

Deze nieuwe aanwinst combineert een zonnebescherming met de voordelen van een verzorging. Ik merk dat merken vaker een SPF toevoegen aan hun handcrème formules, wat ik enkel en alleen kan toejuichen. Weetje: HandDrink wordt aangeraden om te gebruiken tijdens een gelmanicure om je handen extra bescherming tegen UV-licht. Hier zou ikzelf nooit aan gedacht hebben.


Extracten van groene thee en zwarte bes voeden intensief en zorgen voor de nodige anti-oxidanten. Ingekapseld appelextract verheldert en egaliseert de huid van de handen.  Het zachte parfum is afkomstig van de essentiële biologische rozenolie die erin verwerkt zit. De geur is zo'n typische you love it or you hate it affaire. In dit geval vind ik de milde rozengeur lekker, maar ik kan mij inbeelden dat sommigen liever uit de buurt blijven.
 
De geltextuur is aangenaam, laat geen vet laagje na en is makkelijk te verdelen over de handen. Een kleine hoeveelheid ter grootte van een erwt is voldoende om je handen tussendoor te hydrateren. Als je meer hydratatie wenst, zou ik aanrader per hand een erwtje te gebruiken. 

Jane Iredale Handdrink handcrème 60 ml - 29 euro. 


Beauty Treasures   
   bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

3 opmerkingen:

 1. Ik heb deze ook al en paar keer gebruikt en deze doet me echt keihard denken aan de 'Avojuice' van OPI qua textuur! Of ben ik verkeerd?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb nog nooit Avojuice getest dus ik kan helaas niet vergelijken. Maar het is een mix tussen een gel en een echte crème deze HandDrink van Jane Iredale.

   Verwijderen
 2. Klinkt goed! Ik zou vaker handcreme moeten gebruiken!

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen