Disclaimer & Privacy

DISCLAIMER - PRIVACY
Artikels en foto's:

Alle artikels en foto's die verschijnen op Beauty-Treasures.be zijn volledig zelf gemaakt en mogen niet zonder voorafgaandelijke toestemming gebruikt worden door derden. 

Er verschijnen zeer veel reviews op mijn blog die gebaseerd zijn op mijn eigen persoonlijke mening, mijn voorkeuren, mijn ervaring, mijn huidtype, ... . Aan de inhoud van de artikelen op Beauty-Treasures.be kan er geen enig recht worden ontleend. Het kan dus zijn dat een product absoluut de hemel in geprezen wordt door mij en dat het voor jou niet werkt. Omdat jij een andere voorkeur, een ander huidtype, ... hebt. Gelieve hier rekening mee te houden.

Samenwerkingen:

De producten die besproken worden op mijn blog zijn een mengelmoes van zelf aangekochte producten en samples die door bedrijven geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld worden. Ongeacht of het gaat over een zelf aangekocht product of een sample, mijn review belicht zowel positieve als negatieve elementen. Er is geen enkele garantie op een positieve review. Evenals het toesturen van een sample geen garantie geeft tot een publicatie, noch wordt er een publicatiedatum afgesproken of zijn er voorwaarden aan verbonden. De producten worden zorgvuldig op voorhand uitgeprobeerd vooraleer deze gereviewd worden. Ik word niet betaald om over producten te schrijven. Mijn blog is een hobby die ik met veel liefde en plezier uitoefen. In geen geval is mijn blog een reclame instrument. Ik ben geen ondernemer, noch eigenaar van een webshop. Aangezien ik houd van transparantie en duidelijkheid wordt in de blogpost onderaan een 'samples sticker' geplakt indien de blogpost samples bevat.

Winacties:

De winactie loopt gedurende maximaal twee weken (tenzij anders vermeld) en de exacte deelname periode wordt steeds vermeld in de winactie. Na afloop van de winactie wordt de winnaar door mij persoonlijk gecontacteerd. Eventuele verstrekte contactgegevens (e-mailadres, naam, adres) worden na afloop van de winactie verwijderd en niet doorgegeven voor andere doeleinden. Het versturen van het gewonnen product gebeurt door mijzelf of door derden. Indien het gewonnen product opgestuurd wordt door een externe firma of PR bureau word je hiervan op de hoogte gebracht. Dit is de enige keer dat een contactadres mogelijks doorgegeven wordt (voor versturen gewonnen product). Na verzending is Beauty-Treasures.be niet verantwoordelijk voor het niet aankomen van het pakket, noch voor opgelopen schade tijdens verzending. 

Privacy toepassing:

Identificatie: Steffi De Vuyst
Contact: beautytreasures@hotmail.be

Beauty-Treasures.be maakt gebruik van het platform blogger voor het online weergeven van zelfgeschreven content. Reageren op een blogpost kan volledig anoniem indien je dit wenst of met door jezelf verstrekte gegevens (naam, e-mailadres, website). Deze gegevens blijven bewaard zo lang de blogpost online staat. In geen geval worden deze gegevens verstrekt aan derden. 

Beauty-Treasures.be maakt gebruik van Google Analytics (GA). Een website voor het bijhouden van statistieken. Op basis hiervan analyseer ik bezoekersgegevens en klikgedrag voor het optimaliseren van mijn blog. De gegevens die voortvloeien hieruit zijn niet bestemd voor andere doeleinden zoals marketing of reclame. De gegevens blijven bewaard gedurende de duurtijd van 14 maanden. Nadien worden ze automatisch door GA zelf verwijderd. GA verzamelt persoonlijke gegevens op basis van je IP-adres (geanonimiseerd).

Door de blog Beauty-Treasures.be te lezen ga je akkoord met het Google cookies beleid. Cookies kan je zelf wissen of blokkeren via je webbrowser. 

Je kan ten alle tijden zelf een reactie die je nagelaten hebt op mijn blog verwijderen of je kan mij hierover contacteren. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten