Disclaimer

Artikels:

Alle artikels en foto's die verschijnen op Beauty-Treasures.be zijn volledig zelf gemaakt en mogen niet zonder voorafgaandelijke toestemming gebruikt worden door derden. 

Er verschijnen zeer veel reviews op mijn blog die gebaseerd zijn op mijn eigen persoonlijke mening, mijn voorkeuren, mijn ervaring, mijn huidtype, ... . Aan de inhoud van de artikelen op Beauty-Treasures.be kan er geen enig recht worden ontleend. Het kan dus zijn dat een product absoluut de hemel in geprezen wordt door mij en dat het voor jou niet werkt. Omdat jij een andere voorkeur, een ander huidtype, ... hebt. Gelieve hier rekening mee te houden.

Samenwerkingen:

De producten die besproken worden op mijn blog zijn een mengelmoes van zelf aangekochte producten en samples die door bedrijven geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld worden. Ongeacht of het gaat over een zelf aangekocht product of een sample, mijn review belicht zowel positieve als negatieve elementen. Er is geen enkele garantie op een positieve review. Evenals het toesturen van een sample geen garantie geeft tot een publicatie, noch wordt er een publicatiedatum afgesproken of zijn er voorwaarden aan verbonden. De producten worden zorgvuldig op voorhand uitgeprobeerd vooraleer deze gereviewd worden. Ik word niet betaald om over producten te schrijven. Mijn blog is een hobby die ik met veel liefde en plezier uitoefen. In geen geval is mijn blog een reclame instrument.

Winacties:

De winactie loopt gedurende maximaal twee weken en de exacte deelname periode wordt steeds vermeld in de winactie. Na afloop van de winactie wordt de winnaar door mij persoonlijk gecontacteerd. Eventuele verstrekte contactgegevens (e-mailadres, naam, adres) worden na afloop van de winactie vernietigd en niet doorgegeven voor andere doeleinde. Het versturen van het gewonnen product gebeurt door mijzelf of door derden. Dit is de enige keer dat een contactadres mogelijks doorgegeven wordt (voor versturen gewonnen product). Na verzending is Beauty-Treasures.be niet verantwoordelijk voor het niet aankomen van het pakket, noch voor opgelopen schade tijdens verzending.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten