2 aug. 2018

5X BEAUTY AANRADER ONDER 6 EURO

Vijf beauty producten die ik intussen een poosje in gebruik heb en die mij goed bevallen. Elk product kost minder dan 6 euro waardoor het een fijn budget product is. Lief voor de portemonnee zodat je een extra terrasje kan doen of een extra centje opzij kan houden voor je vakantie te bekostigen.

5x beauty aanrader onder 6 euro

Laten we starten met het goedkoopste: Primark PS Make Up Remover Cloth. Het is een simpel doekje waarmee je je make up kunt weghalen. In principe heb je geen reiniger nodig en is water voldoende. Voor mij is dit geen vervanger van mijn reiniger, maar gebruik ik het tesamen voor een supercharged werking van mijn reiniger. De ontdekking deed ik via één van mijn favoriete Youtubers Nadine Baggott. In heb een klein voorraadje, zodat ik telkens verder kan ook al is er eentje vuil.  Extra fijn: de doekjes kan je gewoon wassen in de wasmachine (liefst zonder wasverzachter). Het doekje kost slechts 2 euro. Ik kan het iedereen aanraden. In mijn ogen een musthave!

Catrice Pure Pigments Lip Lacquer

De return van de lipgloss in 2018 maakte mij zo euforisch! Ik houd nu eenmaal van glans op de lippen. Catrice Pure Pigments Lip Lacquer combineert een hoogglans met kleur. Ideaal als je de intensiteit wilt van een lipstick zonder afstand te doen van een glossy finish. Ik reviewde de kleur Rosie's Peony in een Catrice make up play date.

Niet nieuw, maar wel zeer fijn is de Purifying Micellar Shampoo van Nivea. Een soortgelijk principe als micellair water, maar dan voor de haren. De micellen trekken vuil en vet aan en reinigen op milde wijze. De groene dop is speciaal voor normaal tot vet haar. Ik probeer mijn haar maximum twee keer per week te wassen. Dat lukt goed dankzij deze shampoo. Bonuspunten voor de frisse geur en de shampoo verzwaart mijn haar niet. Met deze shampoo wordt mijn haar simpelweg minder snel vet. Sharing is caring dus dit XL formaat kan je makkelijk delen met het volledige gezin.


Toch een touch up nodig? Dan is de Batiste droogshampoo mijn redder in nood. De Golden Rose variant is een luchtige bloemengeur. Niet te opvallend en niet te overheersend, maar net fris en lekker. Prijs kwaliteit vind ik Batiste een schot in de roos. Het is mijn go to droogshampoo. Menig flacons opgebruikt en deze zal zeker niet de laatste zijn. 

Strikt genomen is de Verfrissende Micellaire Reinigingsgel van Corine de Farme niet onder de zes euro. De prijs is net op de kop zes euro.  Ik voel me vrij om dit skincare product toch toe te voegen aan het rijtje. Het is een simpel product waarmee je je gezicht in alle zachtheid kan reinigen. In het begin een kleine aanpassing, aangezien ik gewoon ben dat een reinigingsgel schuimt. Dat doet deze niet. Huh? Raar. Ja dat was ook mijn eerste gedacht. Het is een gel  die make up, vuil, talg aantrekt en grondig het gelaat schoonmaakt. Zeer effectief met mascara! De reinigingsgel is verfrissend en verrijkt met korenbloemextract. 95% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong.

Corine de Farme Verfrissende Micellaire Reinigingsgel

Stuk voor stuk betaalbare pareltjes uit mijn badkamer die ik met veel liefde en plezier ontdekt heb. De meesten ervan gebruik ik zelfs op dagelijkse basis.  

Primark PS Make Up Remover Cloth - 2 euro
Catrice Pure Pigments Lip Lacquer - 3.99 euro
Nivea Purifying Micellar Shampoo 400 ml - 4.99 euro
Batiste Golden Rose droogshampoo - 5.49 euro
Corine de Farme Verfrissende Micellaire Reinigingsgel 500 ml - 6 euro 

Beauty Treasures
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram 
 
samples

2 opmerkingen:

 1. Leuke & goedkope productjes. Waar koop je Corine de Farme? Droogshampoo heb ik niet nodig. Mijn haren zijn niet vlug vettig. Ik hoef ze maar 1x/week te wassen. Naar de make-up remover ben ik het meest nieuwsgierig naar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Corine de Farme kan je gewoon kopen bij Kruidvat en DI. Zelf kocht ik de micellaire reinigingsgel bij DI.

   Lekker makkelijk dat je haar niet snel vet wordt. Heerlijk!

   Verwijderen