11 nov 2015

VIDEO BEAUTY TRASH & EMPTIES - OKTOBER 2015

Hier ben ik weer met een nieuwe lading opgemaakte producten. Wederom een aanbod van fullsize producten en staaltje. Helaas was oktober ook de maand waarin ik definitief afscheid genomen heb van de zomer en al mijn zonnecrèmes.  Klik hier om je te abonneren of wanneer deze video niet zichtbaar is.

 
Repetto Eau Florale eau de toilette (staaltje)
Burberry My Burberry eau de parfum (staaltje)
Ellie Saab Le Parfum eau de parfum (staaltje)
Signal White Now Men Deep Cool
Nivea douchegel Power Refresh
 
Zoals je intussen wel gewoon bent, link ik ook steeds door naar reviews (mochten deze beschikbaar zijn).  Klik op het product dat in het cursief staat en je wordt rechtstreeks doorgestuurd naar de desbetreffende review.Beauty Treasures
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram 


2 opmerkingen:

 1. Dat vraag ik me ook al een tijd af, is het nu 'sien' of 'si-jen'? Either way, die douchegel klinkt lekker, en zo goedkoop, wow. Ik zou eigenlijk ook mijn zonnecremes na een jaar moeten weggooien... momenteel doe ik dat nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook bezig met alle zonneproducten weg te doen, al doet dit bij sommige pareltjes echt wel pijn :)
  Maar dat betekent dat ik mezelf volgend jaar weer kan verwennen met nieuwe producten, dat is een pluspunt!

  Ilona
  www.artthisisart.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen