13 apr 2015

PANTENE PRO-V | DROOGSHAMPOO VOLUME BOOSTER & INSTANT REFRESH

Sinds de middelbare school gebruik ik droogshampoo. Met het verstrijken van de jaren, merkte ik dat droogshampoo één van mijn beste vriendjes geworden was. BFF zoals ze dat noemen. Ontelbare flacons en merken later, testte ik nu de nieuwste Pantene Pro-V droogshampoo. Benieuwd naar mijn ervaring hiermee?


Met de introducé van dit product, slaat Pantene Pro-V een nieuwe weg in. De kick-off start met twee varianten: Volume Booster en Instant Refresh. Volume Booster verfrist en blaast nieuw leven in je haar terwijl de Instant Refresh vuil en vet absorbeert en een goede SOS oplossing is tussen twee wasbeurten in. 

De formule verrijkt met Tapioca Oil Absorber absorbeert olie, vet en vuil waardoor je zichtbaar meer volume creëert vanaf de wortels. Je haren worden opgefrist en zien er minder futloos uit. Geweldig toch? Welke droogshampoo variant jouw voorkeur geniet, de manier van werken is en blijft hetzelfde voor beide producten. Schudden, sprayen, inmasseren en restjes uitborstelen. Oud nieuws lijkt mij dit!


Wat maakt deze droogshampoo zo anders? De ervaring ansich. De droogshampoo maakt je haren in eerste instantie "nat" (lees vochtig aan de wortels) waardoor je het idee krijgt dat je fout bezig bent, maar geen paniek! De nattigheid verdwijnt vrijwel onmiddellijk waardoor de droogshampoo bewerkbaar wordt (mogelijkheid tot inmasseren en creëren van volume). Groot pluspunt: ik heb geen last van een witte waas of residu. Totaal niks! Als dat geen applausje waard is! Veel verschil merk ik niet onderling tussen de twee varianten. Beiden hebben dezelfde herkenbare Pantene geur. Natuurlijk komt het gebruik van droogshampoo niet in de buurt van je haren wassen. Maar het is een goede noodoplossing voor dagen dat je geen tijd, geen zin,  ... hebt om je haren te wassen. Op deze manier kan je een extra dagje uitstel bekomen.

Pantene Pro V droogshampoo is te koop bij de drogisterij en de supermarkt.
Droogshampoo Volume Booster 180 ml - 5.99 euro
Droogshampoo Instant Refresh 180 ml - 5.99 euro


Beauty Treasures 
  bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

7 opmerkingen:

 1. Klinkt goed! Ik gebruik ook super vaak droogshampoo, volgende keer ga ik deze eens proberen.

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog eens een poging om te reageren.. Hopelijk komt het deze keer goed ;-)

  Ik ben heel benieuwd naar deze droogshampoo! Geen witte waas klinkt zalig..
  Ik heb nog eens een versie gehad die eerst nat was en deze werkte heel goed, dus zodra ik deze in de winkel tegenkom, neem ik hem mee naar huis ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klopt, ik heb geen last van een witte waas. Zeer handig, zeker als je donker haar hebt zoals mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oei ja, dat zou ik ook wel raar vinden in 't begin denk ik, dat natte effect :-) Maar ik wil het wel proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb vracht. In welke winkel kan ik kopen???

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb vracht. In welke winkel kan ik kopen???

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kan deze droogshampoos kopen bij de supermarkt, Kruidvat, DI, ... .

   Verwijderen