17 okt 2015

REVIEW MIX - SISLEY & CLINIQUE ZONBESCHERMING

Ik weet het! Het komt raar over om nu nog een review online te zetten over zonnecrèmes en zonneproducten. Het weer buiten vraagt niet meteen om een likje sunscreen.  Maar ik ga het toch doen! Al is het maar om even een tropische gedachte bij jou op te roepen. Of voor diegenen die net als mij in het najaar de zon opzoeken. Ik ben pas terug van de Turkse Rivièra en dus hoogtijd om mijn bevindingen te delen over de face cream van Clinique en de brume van Sisley. 


Sisley Super Soin Solaires Corps SPF 30 brume en Clinique Face Cream SPF 40

Clinique Face Cream SPF 40 

De opvallende gele verpakking geeft een instant vrolijk gevoel. De tube is gemakkelijk mee te nemen en is hygiënisch in gebruik. De textuur is net een tikje voller en daardoor een aanrader voor de droge huidtypes. De formule is innovatief dankzij de SolarSmart technologie. De verwerkte antioxidanten voorkomen zichtbare schade en helpen huidverouderingstekenen te voorkomen. Kwalitatief een prima zonnecrème voor op vakantie. Doorheen de dag voelt mij huid een beetje vet aan. Wat ik ook logisch vind, door de combinatie warmte, zweten en een iets vollere textuur. Persoonlijk heb ik daar geen last van tijdens een lui, lekker vakantie. Voor een actieve outdoor vakantie verkies ik een lichtere textuur.  De gezichtscrème is geschikt voor alle huidtypes en bevat geen parfum.

Sisley Brume Lactée Corps SPF 30

Dit luxe paradepaardje is ongetwijfeld de duurste zonnecrème die ik tot nu toe gebruikt heb. De prijs is niet mals, maar je krijgt er een ontzettend fijne, beschermende nevel voor in de plaats. Brume Lactée Corps SPF 30 behoort tot het Super Soins Solaires gamma, ontwikkelt met een streng gecontroleerde bescherming tegen UVA en UVB straling, verzorgende werkstoffen tegen vrije radicalen, bescherming van het cellulaire DNA van de huid, versterking van de huidbarrière en hydratatie. Een hele mond vol! Ja, en als dat nog niet genoeg is. Het is een zonnebescherming om U tegen te zeggen. De brume (nevel) spuit in alle richtingen (360°), is ontzettend licht en fijn op de huid en heeft een zalig parfum op basis van salie, marjolein, lavendel en gerarium. Verdict: ik heb een prachtige bruine teint, zonder last gehad te hebben van zonnebrand of een verbrand velletje! Een toppertje!

Te koop bij de parfumerie. 
Sisley Brume Lactée Corps SPF 30 150 ml - 101 euro
Clinique Face Cream SPF 40 50 ml - 24 euro 

Beauty Treasures
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram 

3 opmerkingen:

  1. Ik gebruik de SPF 30 versie van die Clinique zonnecreme en ik vind 'm heel goed, lekker voedend en verzorgend. Inderdaad wel rijk, da's waar.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heb nog nooit zonneproducten van deze producten gebruikt, maar ze klinken wel goed! Maar wow, die Sisley is me wel ietsje te duur voor een zonnecrème :) liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De zonnecrème van Sisley is inderdaad duur, maar wel goed :-). Maar ik kan begrijpen dat je die prijs er niet voor over hebt :-). Sisley is luxe en voegt verzorging toe aan het product. Vandaar dat het ook meer is dan enkel en alleen een zonnespray.

      Verwijderen