19 okt 2013

LUSH | REVIEW POPCORN LIPSCRUB

Wegens groot succes maakt tegenwoordig de Popcorn lipscrub van Lush deel uit van het vaste assortiment. Vorig jaar behoorde deze lipscrub tot de kerstcollectie als limited edition item. Tegenwoordig is 'ie het hele jaar door verkrijgbaar.
 
 
De Pow Wow lipscrub (kerstcollectie 2011) was de eerste lipscrub van Lush die ik uitprobeerde. Voor mij persoonlijk niet meteen een voltreffer. De scrubdeeltjes waren aan de grove kant waardoor het nogal snel een boeltje werd. De Popcorn lipscrub daarentegen heeft zoals de meeste klassieke scrubs voor de lippen een fijne korrel. Als je puur naar de samenstelling kijkt herken je suiker, jojoba olie, zeezout, polenta (maïsmeel), kokosnoot olie, popcorn en smaak. Heel basic, maar het goedje werkt goed om velletjes te verwijderen. Door de draaiende bewegingen stimuleer je de bloedcirculatie en krijg je mooi doorbloedde lippen.
 
 
De geur is mierzoet, maar ik vind het wel een leuke geur. Het concept is, dat je een beetje scrub aanbrengt op de lippen. Vervolgens aan het scrubben gaat. Zodra je klaar bent, kan je je lippen aflikken. Maar meestal was ik gewoon de restanten van mijn lippen af. Ik hou nu eenmaal niet van de mix tussen zout en suiker? Maar het is perfect mogelijk.
 
 
In de zomer gebruik ik het iets minder vaak, maar nu de herfst zijn intreden gedaan heeft. Komt deze lipscrub opnieuw goed van pas. Wel even goed opletten, dat je het potje niet laat vallen. Want de verpakking is van glas.
 
Te koop bij de Lush winkels. Prijs per stuk 9.45 euro.

13 opmerkingen:

 1. Lijkt me wel een fijne lipscrub, alleen hou ik niet zo van heel zoete dingen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van de smaak van deze hou ik zelf niet echt. Ik heb liever die van de Bubblegum versie :-) En ik denk dat ik vandaag die uit de kerstcollectie ga halen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt me heel fijn. Als ik een lip scrub van Lush zou kopen, zou ik zeker voor deze gaan aangezien de andere geurtjes niet echt wat voor mij zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. lush scrubs vind ik geweldig, eerst maar mijn bubblegum scrub opmaken voor ik wat anders ga kopen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wou alltijd al een Lush product halen en uittesten. Ik denk dat ik deze lipscrub ga kopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lush lipscrubs komen inderdaad perfect uit voor droge lippen in het najaar! Heb zelf de bubblegum lipscrub :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik heb de mint julips versie, ben ondertussen bezig aan mijn tweede potje, heerlijk spul!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een van m'n lush favorieten! Wil eigenlijk stiekem ook de bubblegum en santa's hihi

  XO

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Klinkt goed, maar bubblegum lijkt mij iets lekkerder.

  BeantwoordenVerwijderen