4 mei 2015

CIEN | REVIEW DESTINATION SHOWER GEL

Onder het motto "niet alles hoeft duur te zijn om leuk te zijn" presenteer ik jullie de Cien Destination Shower Gels. Geïnspireerd op zonnige vakantieoorden brengt supermarkt Lidl alvast de zomer in jouw badkamer. Voor welke bestemming kies jij? Marrakesh, Sidney, Rio de Janeiro of Barbados. Ik testte de eerste drie geurvarianten uit.


De fel gekleurde douchegels trekken meteen de aandacht. Hier word ik vrolijk van, yeah! De geuren zijn uiteenlopend waarbij Rio de Janeiro mij het minste aanspreekt. De geur komt naar mijn mening het minste tot zijn recht. Marrakesh (warme Oosterse geur) en Sydney (zomers fris met een vleugje citrus) daarentegen zijn beiden erg lekker. Met als persoonlijke favoriet Sydney. 

De douchegels schuimen goed zeker in combinatie met een douchepuff. Heb je net als mij geen gevoelige noch een droge huid dan kan je zonder probleem de Cien Destination showergels gebruiken. Als je een gevoelige huid hebt, zou ik oppassen. De douchegels bevatten een hoog percentage SLES (sodium laureth sulfaat) als reiniger en parfumstoffen.


Aanrader als je opzoek bent naar een goedkope douchegel die verkrijgbaar is in verschillende zomerse geuren. De prijs biedt de mogelijkheid om de geuren uit te testen zonder dat je het gevoel krijgt veel gespendeerd te hebben. Skippen als je een gevoelige huid hebt. 

Lidl Cien Destination douchegel (4 varianten) limited edition 300 ml - 0.99 euro

Beauty Treasures   
   bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

5 opmerkingen: