21 aug 2015

REVIEW MIX - NIVEA, PHILOSOPHY & IOMA REINIGERS

Ieder seizoen komen er zoveel nieuwe beauty producten op de markt. Teveel om allemaal uit te proberen. Toch voorzie ik jou graag van leesvoer doorspekt met nieuwigheden. Vandaag geen gloednieuwe producten, maar wel drie reinigers die al een tijdje op de markt zijn. Benieuwd naar mijn review over de Philosophy Purity gezichtsreiniger, Nivea Essential Sensitive micellair water en Ioma Fresh Gel Eye Make Up Remover?


Nivea Essential Sensitive 3 in 1 micellair water 
Verkrijgbaarheid: supermarkt en drogisterij 200 ml - 4.59 euro


Het is niet nuttig om je huid te hydrateren als je vooraf je huid niet grondig reinigt. Daarom is het belangrijk om tweemaal per dag je huid te reinigen. Zowel 's morgens als 's avonds ook al draag je geen make up. De Nivea Essential Sensitive lijn is vooral bedoeld voor de gevoelige huidtypes. Het 3 in 1 micellair water is een milde reiniger op basis van micellen dat je gebruikt in combinatie met een wattenschijfje. De reinigende deeltjes trekken al het vuil aan net als een magneet zonder de natuurlijke huidbarrière aan te tasten. 

Ik vond het an sich een aangenaam product. Het doet wat het moet doen en reinigt de huid op een milde manier. Zelf gebruik ik zelden tot nooit een micellair water alleen. Indien je toch enkel en alleen kiest om dit micellair water te gebruiken dan raad ik aan om meerdere wattenschijfjes te gebruiken per keer. Als je een héél gevoelige huid hebt, is deze reiniger van Nivea het proberen waard. Dit product is vrij van parabenen, kleur- en geurstoffen. Geen holy grail, maar voor de prijs wat je ervoor betaalt, zeker niet slecht!

Philosophy Purity Made Simple gezichtsreiniger
Verkrijgbaarheid: Ici Paris XL 240 ml - 20.25 euro


Op diverse beauty blogs had ik al zoveel goeds gelezen over de Philosophy Purity Made Simple gezichtsreiniger dat ik het hoogtijd vond om dit product zelf eens uit te proberen. Intussen snap ik compleet de hype. Dit product is enorm fijn in gebruik! Ik gebruik het niet alleen om mijn gelaat mee te reinigen. Ik neem ook de ogen mee zonder dat ik last heb van prikkende ogen of iets anders. De eerste keer reinig ik om mijn make up er vanaf te halen en nadien een tweede keer als grondige reiniging. Afwerken doe ik met een wattenschijfje met micellair water (bv de Nivea variant van hierboven). Mijn huid voelt na gebruik heerlijk aan: zuiver, schoon en ontvankelijk voor huidverzorging. Pluspunt: makkelijk te gebruiken onder de douche.

 Ioma Fresh Gel Eye Make Up Remover
Verkrijgbaarheid: Planet Parfum 110 ml - 23.50 euro


Ik gebruik al jaren een bifase oogreiniger en na al die tijd was het even wennen om een gel te gebruiken. Maar ik moet toegeven, ik vind het een fijn product. Het voelt lekker zacht en fris aan op mijn oogleden en zonder enige moeite wordt al mijn make up verwijderd. Ioma claimt dat deze oogreiniger tevens een duurzaam effect heeft op je wimpers. Persoonlijk heb ik daar niet veel van gemerkt. Hoewel ik de oogreiniger erg fijn vind en intussen al aan mijn tweede flacon bezig ben, is de prijs niet weinig. Tenslotte reinigt een goedkoop Kruidvat product minstens even goed. 


Beauty Treasures
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram 

2 opmerkingen:

  1. Wat een fijne, duidelijke review! Ik ben nogal laks met schoonmaken maar dat Nivea product zou ik best eens willen proberen. Ook omdat het prijsvriendelijk is.

    Je blog ziet er goed uit trouwens!

    Bloggelientje van Bloggen en loggen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Philosophy Purity is inderdaad heel erg fijn, heel handig ook in combinatie met een reinigingsborstel

    BeantwoordenVerwijderen