14 mrt 2015

LADY SPEED STICK | REVIEW LILAC DEOSTICK

Het Amerikaanse merk Lady Speed Stick heeft menig vrouwenharten weten te veroveren. Terecht! Want dit is een geweldig deomerk. Ze verkopen een hoop deodorants (meestal in stick vorm) in diverse heerlijke geuren. Het is niet de eerste keer dat ik een Lady Speed Stick test, ditmaal koos ik voor de geur Lilac


Lady Speed Stick Lilac is een deo die tot 24 uur frisheid beloofd. Persoonlijk geloof ik niet in  slogans zoals 24 uur frisheid, maar mijn oksels blijven wel lang fris en droog. Op momenten dat het nodig is zoals tijdens het sporten komt een subtiele bloemengeur vrij. Van een zweetgeur is er geen sprake en dat aspect kan ik enkel toejuichen. Doordat het een crèmestick is, blijf ik wel voorzichtig met donkere kledij. De stick bevat 15,4 % aluminum zirconium tetrachlorohydrex gly. Een moeilijk woord dat beter gekend is als een actief anti transpirant ingrediënt. Waarbij de oorzaak van overmatig zweten aangepakt wordt. De stick is zuinig in gebruik, handig om mee te nemen en zorgt ervoor dat je oksels lang fris ruiken. De geur Lilac is een bloemige geur, maar zeker niet té overheersend. 


De Nederlandse webshop Exclusive Scents heeft een breed gamma Lady Speed Sticks, maar ook Suave deo, Secret deo en Yankee Candles. Verzendingen vanaf 50 euro worden gratis naar België verzonden. Onder de 50 euro betaal je 7.95 euro verzending.

Lady Speed Stick Lilac - 5.99 euro

Beauty Treasures

10 opmerkingen:

 1. Da's wel heel betaalbaar eigenlijk... veel betaalbaarder dan mijn Louis Widmer deo. Ik ga er eens over nadenken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, de prijs valt inderdaad goed mee. En je komt er lang mee toe.

   Verwijderen
 2. Ik ben al een tijdje benieuwd naar deze deo, misschien moet ik heb toch maar eens uitproberen :D Fijn dat ze verschillende geurtjes hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er zijn heel wat verschillende geurtjes te verkrijgen via de webshop.

   Verwijderen
 3. ben niet zo'n fan van rol deo's en de verzendkosten zijn een beetje redic', anders zou ik er misschien nog eentje proberen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De verzendkosten naar België zijn inderdaad vrij hoog. Misschien combineren met vriendinnen zodat je toch boven de 50 euro uitkomt, ofwel met Yankee Candles erbij. Dan zit je snel aan 50 euro.

   Verwijderen
 4. Ik ben echt gek op lilac en reuze benieuwd naar de lady speed stick dus ik moet hem maar eens bestellen! :)

  BeantwoordenVerwijderen