17 jun 2015

DEMAK'UP DETOX CHALLENGE & WIN WIN WIN - GESLOTEN

We dromen allemaal van een mooi verzorgde huid die er perfect, egaal en pukkelloos uitziet. Liefst mét een healthy glow. Mijn goude tip is start met de uitbouw van een goede huidverzorging. Neem je tijd om 's morgens en 's avonds je gelaat en hals grondig te reinigen en vervolgens te soigneren met een vleugje serum en een likje crème. Demak'Up daagt jou uit om gedurende 10 dagen een detox challenge aan te gaan. 

Ik weet dat niet iedereen het budget heeft om zichzelf te trakteren op luxe producten. Of gewoon geen zin heeft om massa's te spenderen aan cosmetica. Natuurlijk zijn er heel wat keukenmiddeltjes die je kan gebruiken om geweldige maskers, scrubs en lotion mee te maken. Gewoon gezellig op het gemakske thuis. Na verloop van tijd gaat je huid er frisser, gezonder en vooral stralender uitzien. Detox time! Het volledige detox stappenplan vind je terug hier.Demak'Up is geen onbekende voor mij. Ik gebruik al enkele jaren trouw mijn favoriete Sensitive wattenschijfjes die ik enorm goed van kwaliteit vind. Voor het verwijderen van mijn dagelijkse make up gebruik ik het liefste de gewone ronde wattenschijfjes. Terwijl de XL ovale wattenschijfjes goed van pas komen bij het afhalen van een masker. 


Zowel de gedrenkte Expert wattenschijfjes als de bifase Expert oogdemaquillant bevielen mij goed. De gedrenkte wattenschijfjes zijn handig om mee te nemen op vakantie, terwijl ik een bifase demaquillant eerder thuis zou gebruiken. Reinigingsdoekjes (droge gevoelige huid zonder parabenen) zitten niet standaard in mijn reinigingsroutine omdat ik vind dat ze niet krachtig genoeg zijn om een volledige gezichtsmake up te verwijderen. Waarvoor gebruik ik ze wel? Voor het sporten om grotendeels mijn make up eraf te halen. Daar vind ik ze wel handig voor! Ook makkelijk om mee te nemen in je sporttas.Wil jij graag de detox challenge aangaan? Goed plan, ik help je alvast op weg. Want ik verloot een Demak'Up Detox Challenge goodiebox.

Hoe kan je deelnemen?
 
Aangezien ik deze winactie organiseer speciaal voor mijn Beauty Treasures lezers, zou ik het fijn vinden mocht je mij volgen via Facebook, Twitter, Instagram, Bloglovin' en/of Youtube. Stuur ter bevestiging een e-mail naar beautytreasures@hotmail.be om je deelname te confirmeren en vergeet niet om je adres te vermelden. Deelnemen kan tot en met zondag 5 juli 2015 middernacht. De winnaar ontvangt van mij een persoonlijk bericht.


Extra bonuspunten

Share via Twitter: Win een Demak'Up goodiebox via . Alle info omtrent de winactie vind je terug op  
Like & Share via Facebook: Win een Demak'Up Detox Challenge goodiebox via @beautytreasures.be . Alle info omtrent de winactie vind je terug op


Veel succes met de detox challenge en mailen maar!Beauty Treasures

5 opmerkingen:

 1. Ik doe graag mee aan deze winactie, mijn onzuivere huid kan wel wat verzorging gebruiken :c. Ik volg je op alle sociale media en heb de actie geretweet ;) @JanaBeeckman

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik doe ook nog mee aan de winactie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De wattenschijfjes speciaal voor de ogen van Demak'up hebben al jaren een vast plaatsje in mijn kast. Ik doe heel graag mee om de rest van hun lijn te ontdekken.
  Fingers crossed. Groetjes Lien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tof plan!! En ideaal om hier eens werk van te maken, nu ik vakantie heb!
  Ik wel eens een detoxkuur voor m'n lichaam gevolgd, maar had geen idee dat dit ook bestond voor de huid....
  Van Demak'up ken ik eerlijk gezegd ook enkel maar de gewone watjes.... dus ik wil met dit ruime productgamma heel graag kennismaken!! :-)

  BeantwoordenVerwijderen