14 aug 2015

VIDEO | BEAUTY TRASH & EMPTIES #21 - JULI 2015

De grote vakantie is meer dan half weg. Bijna niet te geloven! Maandag pikte ik opnieuw de draad terug op, op kantoor. Gelukkig heb ik tijdens mijn verlof wel even de tijd gevonden om voor de camera te kruipen en mijn opgemaakte producten in beeld te brengen. In tegenstelling tot wat ik verwacht had, heb ik weer een hele boel producten opgebruikt in de maand juli.


Zoals je intussen wel gewoon bent, link ik ook steeds door naar reviews (mochten deze beschikbaar zijn).  Klik op het product dat in het cursief staat en je wordt rechtstreeks doorgestuurd naar de desbetreffende review.

 
Klik hier indien het filmpje niet zichtbaar is.

Lidl huismerk Dentalux mondwater
lenzen vloeistof
haarelastiek 
Demak'Up reinigingsdoekjes 
Biocura nagellak remover pads
The Body Shop Cranberry Joy douchegel
The Body Shop Ginger Sparkle douchegel 
Lush Let The Good Times Roll gezichtsreiniger
Guerlain Cils d'Enfer So Volume mascara
Chanel Sublime de Chanel mascara (staaltje)
Bourjois 3D gel topcoat 
Bourjois Mega Liner eyeliner 
Armani Armani Mania eau de parfum (staaltje)
Breydo Parfum 1996 eau de parfum (staaltje)  
Dior J'adore eau de parfum (staaltje)
Dior Hypnotic Poison eau de parfum (staaltje)
Colgate Max White One tandpasta (staaltje)
Annayake reiniger (staaltje)
Dr. Hauschka hydraterend masker (staaltje)
Dr. Hauschka voetencrème (staaltje)
Avène CleanAcne lotion (staaltje)
Waterclouds Color shampoo (staaltje)
Waterclouds Color conditioner (staaltje)
Pure Altitude zonnecrème SPF 30 (staaltje)
Mexx Ice Touch eau de toilette (staaltje)
Kenzo L'eau par Kenzo eau de toilette (staaltje)
Garancia Spooktranen oogcrème (staaltje) 
Garancia Diabolique Tomate dagcrème (staaltje)Beauty Treasures
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

6 opmerkingen:

 1. Haha, ja, ik ben een van die mensen die klaagt over alcohol in mondwaters ;-) Dit is er dus eentje om te onthouden, nice. Ik vind het ook wel leuk dat meer en meer merken een lekker geurtje in hun nagellakremover steken. Degene die ik nu heb ruikt naar frangipani, mmm! Die top coat van Bourjois ga ik onthouden, dat geleffect vind ik ook wel mooi. Scary dat je van die antibiotica zo'n uitslag kreeg, eek! Gelukkig had je een staaltje bij om je huid wat te verzachten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan is het Lidl mondwater het proberen waard als je houdt van alcohol vrije mondwatertjes ;-).

   Wow met frangipani geur hmm, lekker!

   Verwijderen
 2. Leuk dat je zoveel staaltjes hebt opgemaakt. Ik ga die mondwater eens proberen, heb super gevoelige tanden de laatste tijd

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het mondwater is niet specifiek gericht op gevoelige tanden, maar het is het proberen waard. Als je echt een speciaal mondwater wil voor de gevoelige tanden, dan moet je eens kijken naar Elmex.

   Verwijderen
 3. Zo veel weer! :-) Ik moet ook is mijn staaltjes gaan opmaken...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik ben er ook verbaasd over dat ik iedere maand zoveel producten blij opgebruiken :D.

   Verwijderen