25 nov 2020

K-BEAUTY HAUL

Na een teleurstellende ervaring met de Kiehl's zonnecrème, was ik opzoek naar een beter alternatief. Niet zo zeer met de focus op goedkoper, maar wel zonder alcohol en liefst met een luchtige textuur. SPF voor het gelaat is pure noodzaak en ik smeer dagelijks trouw. Online ging ik mij verdiepen en al snel kwam ik uit bij SPF's binnen de K-beauty. Voor wie niet bekend/gekend is met K-beauty dit duidt op Koreaanse skincare. Na wat opzoekwerk vond ik een Nederlandse webshop met een mooi assortiment. Vandaag toon ik mijn K-beauty haul via de webshop Little Wonderland. Het is niet mijn eerste haul, intussen heb ik al twee bestellingen geplaatst.

Little Wonderland haul

Eerder bestelde ik via Little Wonderland de Purito Centella Green Level Unscented SPF 50. Toch besloot ik nog een extra SPF aan te kopen van Bioré. De Watery Essence SPF 50 in een limited edition jasje. Momenteel is deze niet meer verkrijgbaar, maar ik vermoed dat de gewone variant terug binnen zal komen.

Bioré UV SPF 50

Verder investeerde ik een aloë vera cooling gel van het merk Benton. Super fijn om te gebruiken na een zomerse dag. Maar evengoed in de winter als je een hydratatie bommetje wilt, zonder een vet of plakkerig gevoel.

Benton Aloe Vera Real Cool Soothing Gel

Benton Aloe Real Cool Soothing Gel

Maandelijks heeft de webshop een thema LW sheet masker box. 10 maskers voor jou of om te delen. Hoewel dat laatste in tijden van Corona waarschijnlijk wat moeilijk is. Maar ook richting de eindejaarsfeesten is zo'n sheet masker box een leuk cadeau om te geven aan een skincare liefhebber. Als ik het goed heb, zijn een aantal maskers standaard te koop het hele jaar door, maar bepaalde maskers die in de LW sheet masker box zitten zijn limited. Extra interessant, bovendien aan een mooie kennismakingsprijs.

LW sheet masker box

Vanaf 50 euro is er gratis verzending naar België en bij een bestelling vanaf 40 euro krijg je er een gratis sheet masker bovenop. Bovendien zitten er ook altijd samples bij de bestelling.

Omdat ik zo gefascineerd ben door deze webshop, heb ik gekozen voor een duurzame samenwerking. Ik mag dan ook met enige trots melden dat ik een Little Wonderland brand ambassador ben.  De komende tijd mag je zeker reviews verwachten van producten die ik intussen (zelf) aangekocht heb via deze leuke e-shop. Benieuwd geworden, neem een kijkje door op onderstaande button te klikken.

 
 
Benton Aloe Vera Cool Soothing Gel 300 ml - 11.99 euro
LW masker box 10 sheet masks - 17.99 euro
Bioré UV Aqua Rich Watery Essence SPF 50 50g -  14.99 euro

Beauty Treasures
bloglovin'
- twitter - facebook - youtube - instagram
 

14 opmerkingen:

 1. Ik ben gek op K-Beauty sheetmasks en heb onlangs ook een bestelling bij hen gedaan. hele goed service.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaaaa, K-beauty is echt een ding, hopelijk hier ook wat meer. Ik vind de verpakkingen er ook zo heerlijk uitzien, dat is toch wat we nodig hebben in deze Corona ellende! Ik ga binnenkort ook eens online speurneuzen. Mooie review!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ken het merk niet. Wat leuk dat je meer producten mag reviewen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik gebruik altijd de Aloe vera van de Action. Het potje lijkt er erg op!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat een leuke tip, ga de webshop zeker eens bekijken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker eens doen. Je vindt er heel wat k-beauty merken die je makkelijk via NL kan shoppen. Zonder gedoe van douanekosten etc.

   Verwijderen
 6. Wat een leuke tips! ik ga de webshop eens bezoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb nog geen echte ervaring met Kbeauty, wel met een goede zonnebrand die vriendelijk is voor mens en milieu: Skinnies

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heb je lekker geshopt! Vooral de maskertjes zien er erg leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ken dit merk niet. Ik ben wel nieuwsgierig geworden door je blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. I love k-beauty! Ondank ben ik begonnen met het merk van haruharu. Zou dat merk zeker ook eens proberen. Ik bestel ze via deze website: https://sokobeautyglow.com/collections/haruharu

  BeantwoordenVerwijderen