30 apr 2015

MY BEAUTY TREASURES MAART 2015

Het is bijna beschamend, maar eindelijk ontdek je vandaag mijn Beauty Treasures (oftewel favorieten) van de maand maart. Nu nog? Ik heb er over zitten te twijfelen of ik het artikel nog wel durfde online te zetten. Shame on me, want morgen is het 1 mei. Desondanks, gooi ik het toch nog even online! Het was onmogelijk om mij te beperken tot vijf favo producten. Aangezien ik heel wat mooie, nieuwe producten heb ontdekt in maart.


In maart testte ik heel wat nieuwe make up. Logisch, het begin van de lente en dan lanceren de meeste merken hun lente looks. Ik was er niet rouwig om! Wist je trouwens dat ik make up het allerliefste test?


Bourjois make up & nagellak
Bourjois is het make up merk dat overheerst. Hun nieuwste luchtige mousse/gel foundation Nude Sensation is perfect. Dankzij het blurrend effect verdwijnen mijn grove poriën en egaliseert de foundation de teint op een natuurlijke manier.  


De compacte oogschaduwtrio's Nude Smoky zijn uitstekend van kwaliteit. Zachte texturen, makkelijk blendbaar en met een goede pigmentatie. Vooral het bronze trio trekt regelmatig mijn aandacht. Tot slot geeft de 3D gel topcoat een mooie glans aan je pas gelakte nagels. 


Guerlain Terracotta Joli Teint (review) 
Terracotta Joli Teint is hoogstwaarschijnlijk niet de meest gepigmenteerde bronzer die er bestaat, maar dat vind ik er net zo fijn aan. De intensiteit kan je makkelijk opbouwen waardoor het een aanrader is voor lichte huidtypes. 


M.A.C VivaGlam Miley lipgloss
Een paar jaar geleden liet ik mij regelmatig verleiden tot de aankoop van (limited edition) M.A.C. make up. Tegenwoordig heb ik nog steeds een boon voor het merk, maar mijn aankopen op jaarbasis zijn beperkt geworden. Echter de VivaGlam Miley lipgloss kon ik niet weerstaan. Hot pink met een boel glitters, totally me!

UNE Volume Liner mascara (review)
Mijn ervaring met de UNE Volume Liner  mascara is positief. Mooi gesepareerde wimpers voorzien van het nodige volume en een subtiele krul creëert. Perrfect!

Jane Iredale Smell The Roses (review)
Iedere ochtend en avond voor ik mijn huidverzorging aanbreng, spray ik een aantal keren deze verfrissende gezichtstoner in het gelaat. Toners hebben doorheen de jaren een metamorfose ondergaan en zijn tegenwoordig verrijkt met zoveel verzorgende ingrediënten, dat ze zoveel meer doen voor de huid dan enkel de laatste restjes make up/vuil verwijderen.


Kiehl's Actively Correcting Beautifying BB Cream SPF50/PA +++
Als je de naam van deze BB crème in één zin zonder stotteren en nadenken eruit geflapt krijgt, ben je goed bezig! Haha! Het komt erop neer dat ik deze BB crème al een hele poos in gebruik heb en het ongetwijfeld de beste BB crème is die ik tot nu toe getest heb. Vooral het verzorgende aspect maakt het zo bijzonder. De SPF 50 beschermt de huid terwijl vitamine C op lange termijn een corrigerende functie heeft. Pigmentatie wordt aangepakt, er wordt ingezet op anti-age en tevens is vitamine C een krachtige antioxidant. De medium dekking egaliseert en zorgt voor een gezond glowy effect. Als je een vette huid hebt, skip je  beter deze BB. Het glowy effect verandert dan wellicht naar een greasy effect. 

The Body Shop Fuji Green Tea scrub & body butter
Als je een zachte huid wil, dan is The Body Shop jouw bondgenoot. Hun nieuwste collectie Fuji Green Tea is interessant. De geur is fris, vernieuwend en past perfect in het detox verhaal. Over deze lijn mag je zeker nog een review verwachten.


Cien Destination douchegel Sidney 
Leuke beauty producten hoeven niet altijd duur te zijn, dat bewijst Cien, het huismerk van Lidl, met de introducé van de Destination douchegel lijn (beperkte editie). Mijn favoriet uit de Destination geur is ongetwijfeld Sidney. De gele kleur doet me denken aan de zon, aan de zomer en ook de geur neemt je mee naar verre oorden. Sydney misschien?

Pantene Pro-V droogshampoo (review) 
Deze droogshampoo heeft als groot pluspunt dat je totaal geen last hebt van een witte waas. Bovendien doet 'ie goed zijn werk.  Een aanrader als je mij vraagt.

 
L'Oréal Professionnel Vitamino Color shampoo en masker
Tot slot soigneer ik het liefste mijn haren met een haarverzorgingslijn speciaal voor gekleurd haar. De Vitamino Color lijn van L'Oréal Professionnel is onlangs geherformuleerd. Nog steeds dezelfde herkenbare geur, maar qua werking een tikkeltje verzorgender. Zeker het 1 minuut masker vind ik een aanrader. 

Voilà dat waren mijn favorieten voor de maand maart. Binnen enkele dagen zie je wellicht mijn favorieten voor de maand april verschijnen. Hopelijk niet teveel van het goede! Laat je inspireren door deze mooie producten en alvast een zalig verlengd weekend toegewenst!

Beauty Treasures  

4 opmerkingen:

  1. De droogshampoo van Pantene en Green Tea lijn van TBS zijn hier ook dikke favoriet !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De L'Oréal Professional Vitamino Color shampoo en masker zou ik ook heel graag willen proberen, lijkt me een erg fijne lijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. die l'oreal pro lijn is dikke liefde voor mijn haar!

    BeantwoordenVerwijderen