17 mei 2015

GUERLAIN | CILS D'ENFER SO VOLUME MASCARA

Voor het eerst testte ik, als mascara fanaat, een mascara uit van Guerlain. En wat voor één! Nog meer volume, een nog intensere blik en een unieke krul. Het is de nieuwste in hun gamma: Cils d'Enfer So Volume.


De verpakking is elegant en prachtig afgewerkt met een gouden motief. Het lijkt net een klein juweeltje. Het smalle elastomeren borsteltje vol korte stekelige tandjes omhullen de wimpers met een intens zwart laagje. Ik zie volume vanaf de wimperaanzet, een krul die lang houdt, een mascara die goed blijft zitten en die niet brokkelt en daarnaast verlengd werkt. 

De textuur is een tikje kleverig waardoor ik de eerste twee weken een haat-liefde verhouding had. Mijn wimpers kleefde makkelijk aan elkaar en het kammen van mijn wimpers om ze opnieuw te separeren was geen sinecure. Gelukkig veranderde de formule lichtjes vanwege het gebruik waardoor het aanbrengen er op vooruit ging. 


Aanrader als je houdt van (extra) veel volume en een intens zwarte blik. Helaas sepereert deze mascara je wimpers minder goed met als resultaat dat sommige wimpers al zigzaggend over elkaar heen liggen of aan elkaar plakken. Overdaad is mogelijk! Normaal breng ik twee à drie laagjes mascara aan. Bij deze Cils d'Enfer So Volume vind ik een derde laagje teveel van het goede. Het fijne aan deze mascara is dat je het korte, smalle borsteltje makkelijk in de wimpers kan duwen en een krul kan rollen in je wimpers. Onlangs ging ik langs bij Guerlain HQ om enkele nieuwe lanceringen te ontdekken, waaronder deze nieuwe mascara. Benieuwd naar meer? Een blik achter de schermen vind je terug op de Beauty Treasures facebook pagina.

Guerlain Cils d'Enfer So Volume 01 Noir - 34.12 euro.
Verkrijgbaar in de parfumerie. 


Beauty Treasures
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram 

6 opmerkingen:

 1. Ik denk dat deze mascara 't beste werkt op lange wimpers omdat je daar niet zo snel met spinnenpoten zit. Dat is met de They're Real van Benefit ook zo. Wel lastig, want op den duur weet je met korte wimpers ook niet meer wat te kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad, je kan zo te zien wel een beetje te ver gaan met opbouwen... Ik heb 't liefst makkelijke mascara waarbij je weinig fout kan doen, dus deze skip ik dan maar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het resultaat niet verkeerd, maar voor zo'n duur merk verwacht ik een perfect resultaat, omdat er ook veel fijne budgetmascara's zijn! De verpakking vind ik wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het ziet er goed uit. Mooie foto's heb je gemaakt! Dat maakt het lezen van een review zoveel fijner.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het ziet er goed uit. Mooie foto's heb je gemaakt! Dat maakt het lezen van een review zoveel fijner.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb ook een mascara van Guerlain en ben echt super tevreden. Deze mascara zorgt inderdaad voor veel volume.

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen