9 feb 2013

PARFUM | KENZO L'EAU PAR KENZO COLORS

Kenzo heeft een limited edition geur L'Eau par Kenzo Colors die in exclusiviteit te koop zal zijn bij Ici Paris XL. Een hele frisse lente/zomer geur die mij meteen aansprak. Ik maakte er een paar weken geleden kennis mee op het Ici Paris XL event (waar ik ook Flash leerde kennen).
 
Deze perfect bij elkaar passende flesjes zijn ideaal om cadeau te schenken voor Valentijn. Dat was ook meteen het eerste wat door mijn gedachten schoot, helaas moeten we nog even geduld uit oefenen aangezien deze geur pas vanaf maart beschikbaar zal zijn. Misschien een laat Valentijn cadeau?
 

 
Van dit duo vond ik vooral de mannen geur een aanrader. Ik overweeg om deze voor mijn vriend aan te schaffen. De eau de fraiche voor hem heeft een kruidige toets. In de aanzet ruik je gember, cedraat en korianderblaadjes. De hartnoten zijn salie, munt en kardemon. Terwijl je in de nageur ceder en muskus kunt ontdekken. Krachtig, maar wel erg mannelijk. In tegenstelling tot bij de vrouwen die zowel bloemen als een fruit toets bevat. Bij het begin ontdek je mandarijn, gember en witte perzikken. In het hart rozen, lelietjes van dalen en jasmijnblaadjes. En in de basis dezelfde ingrediënten als bij de man ceder en muskus. Iets wat mij erg opvalt, is dat mandarijn een topper is dit voorjaar. Aangezien het zowat bij iedere vrouwengeur haast terugkomt.


 
Het is misschien op onderstaande foto niet zo goed zichtbaar, maar de twee flacons passen perfect van vorm tegen elkaar. En vormen op deze manier één geheel. Vind ik wel erg leuk van concept. Want meestal zijn de mannen en vrouwen flacon totaal verschillend.
 
Kenzo L'Eau par Kenzo Colors is verkrijgbaar vanaf maart 2013 exclusief bij Ici Paris XL.

L'Eau par Kenzo Colors pour elle 50 ml - 52.50 euro
L'Eau par Kenzo Colors pour lui 50 ml - 52.50 euro

3 opmerkingen: