24 jan 2015

KERASTASE | REVIEW CRISTALLISTE LIJN

Lang haar vraagt om een aangepaste verzorging. Teveel of foute producten verzwaren mijn fijn haar onnodig. Net als vele (jonge) vrouwen hou ik van luchtig haar dat speels valt, maar waarbij mijn lengtes en puntjes toch de nodige verzorging krijgen. Na lang zoeken, kwam ik terecht bij de productlijn Cristalliste van Kérastase


Kérastase omschrijft deze lijn als het best bewaarde geheim voor lang haar en misschien klopt dit ook wel. De producten zijn eenvoudig, rechttoe rechtaan waarbij de basisverzorging bestaat uit een shampoo, conditioner en haarolie. Aangevuld met een serum en haasmasker als je wil (niet op foto). Ik hou het bij de basis (drie stappenplan). Waarbij de producten alles omvatten wat ik verwacht van een professionele haarverzorging: lekkere geuren, luchtige texturen en prachtige girly verpakkingen met de nadruk op verzorging van de haarwortels en gladde haarvezels.


De glansshampoo Bain Cristal bestaat voor fijn of voor dik haar en bevat geen parabenen, geen siliconen noch kleurstoffen. De conditioner, Lait Cristal, heeft een lichte textuur die het haar verzorgt, maar niet onnodig zwaar maakt. Afwerken doe ik met een druppeltje Vloeibaar Licht serum/olie. Deze niet vette olie kan je aanbrengen als finishing touch nadat je je haar gestyled hebt. Ofwel als extra verzorging op vochtig haar. Zelf prefereer ik de toepassing op pas gewassen vochtig haar. De geuren zijn heerlijk, doen luxueus aan en zorgen voor glanzende lokken. 

Te koop bij de professionele Kérastase kapper.
Bain Cristal (dik/dun haar) 250 ml - 16.90 euro
Lai Cristal 200 ml - 21.50 euro
Vloeibaar licht haarolie 50 ml - 22.50 euro

Beauty Treasures   
   bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

8 opmerkingen:

 1. Kérastase heeft echt goede producten, leuke review!

  x karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is echt een heel fijn gamma hé! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat serum vind ik super, ontknoopt mijn haar goed en voelt niet vettig, gebruik het altijd na het wassen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind dit ook een fijne lijn voor mijn haren. Maar ik heb nog steeds niet de shampoo gevonden die mijn haren minder snel vet maakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze producten zien er erg goed uit! Ben vooral benieuwd naar het serum. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Kérastase is geweldig. Ik heb voornamelijk eentje voor krullen, maar hij vervangt zoveel andere producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat klinkt dit goed zeg. Fijne ingrediënten, of laten we zeggen, de ingrediënten dat er net niet inzitten. Leuk dat dit ook bestaat voor dik haar. En ik hou steeds van een goed geurtje!

  BeantwoordenVerwijderen