9 sep 2020

SKINCARE/MAKE UP EMPTIES VIDEO

Mijn laatste opgemaakte video dateert van maart. Intussen heb ik niet stil gezeten, want ik maak continu beauty producten op. Tijd voor een nieuwe recap met de skincare en make up empties van de lockdown periode. Mocht je grote liefhebber zijn van dit soort opgemaakte videos. Dan kan ik verklappen dat er snel een nieuwe zomer editie aankomt!

lockdown empties

 
 
Cien oorstaafjes
AH Care wattenschijfjes
Demak'Up Expert wattenschijfjes
Barbara Hoffmann kwastenreiniger
Dove original deoroller
Dove Winter Care deospray
Dettol Soft on Skin handzeep
Balea keuken handzeep
Dontodent Brilliant Weiss tandpasta
Sensodyne Fresh Mint tandpasta
Elmex Sensitive tandpasta
 Germaine de Capuccini Lash Idol mascara
Germaine de Capuccini zwart oogpotlood
Anastasia Beverly Hills Brow Wiz
Kenzo Amour sample
Benefit They Are Real mascara
ELF Contour & Blush powder
Clinique Even Better foundation sample
Nivea bifase oogdemaquillant
Neutrogena Visibly Clear wasgel
Uriage Eau Thermale Brume SPF 30
Paula's Choice Essential Glow Moisturizer SPF 30
Clarins Booster Detox sample
hannah Sparkling Spray
Snail Star sheet masker
Garnier Hydra Bomb lavendelolie sheet masker
Montagne Jeunesse kleimasker
L'Action kleimasker
Neutrogena Skin Detox hydrogel masker
Ici Paris XL Purifying & foaming masker
Cien Splashy Panda tissuemasker
Rossmann Fusswohl eeltsokken
Balea Fuss Socken masker
K-Glo hydraterend biocellulose masker
Balea crème masker
RAU Cosmetics bamboe en oranje stamcellen vliesmasker
Oasis tissuemasker
Starskin 7 Second Morning Mask sample


Zoals je intussen gewoon bent, link ik steeds door naar reviews (mochten deze beschikbaar zijn).  Klik op het product dat in het cursief staat en je wordt rechtstreeks doorgestuurd naar de desbetreffende review. 


♥  toppers en aanraders

Beauty Treasures
bloglovin'
- twitter - facebook - youtube - instagram
sample

 

2 opmerkingen:

  1. Wat zie jij er leuk uit! Ook je make-up vind ik erg mooi. Ik gebruik momenteel de Juvi Protect SPF 30 van Hannah. Mijn huid kan deze momenteel aan, tenminste als ik niet te veel gebruik. Mijn huid is intussen ietwat droger geworden. Van Hannah gebruik ook de Juvi Lite en de Oxygenes. Beiden vind ik heel erg goed werken. De hydrogel maskers van Neutrogena blijf ik ook gebruiken 1x/week om mijn huid te pamperen. Het K-Glo biocellulose masker ga ik ook eens uitproberen. Het Starskin 7 Second Morning Mask heb ik hier liggen, maar nog niet gebruikt. Heel leuke video! Er zitten zeker en vast heel leuke producten tussen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hannah is echt zo'n leuk merk! Ben ik het volledig mee eens. Bedankt voor je reactie en je lieve woorden Heidi.

      Verwijderen