2 nov 2020

THE BODY SHOP VANILLA PUMPKIN

Op de eerste dag van lockdown 2.0 wil ik jou toch verblijden met een heerlijke bodycare lijn van The Body Shop. Het is de special edition Vanilla Pumpkin geïntroduceerd voor de herfst. Misschien geen onbekende, want volgens mij komt deze de laatste jaren telkens in het najaar terug.  

The Body Shop Vanilla Pumpkin

Het is een kleinschalige collectie bestaande uit een douchegel, een handcrème en een body butter. De geur is fantastisch. Je kan de geur het beste omschrijven als een gourmande geur. De blend van warme akkoorden van pompoen, hazelnoot karamel, ahornsiroop en amandelmelk. Romig zoet, kortweg herfstig lekker. De verpakking springt in het oog en ziet er echt wel leuk uit.

De waardevolle ingrediënten in deze lijn zijn community fairtrade sheaboter uit Ghana, zoete vanille uit Madagaskar, sesamolie uit Nicaragua en babussu olie uit Brazilië

Vanilla Pumpkin hancrème

Door Corona is iedereen constant aan het handen wassen of aan het desinfecteren. Handen zien serieus af. Op mijn werk verkies is een lichte textuur die snel intrekt, geen vet laagje achterlaat en ervoor zorgt dat ik instant verder kan werken. Uit het verleden weet ik dat de handcrèmes van The Body Shop een goede match zijn op dat gebied. Deze textuur is niet anders. Luchtig, dun en net voldoende hydratatie op basis van sheaboter en babussu olie. Zijn je handen extreem droog, schilferig eventueel zelfs met kloven dat raad ik jou een andere handcrème aan. 

The Body Shop Vanilla Pumpkin handcrème

The Body Shop Vanilla Pumpkin
 body butter -  handcrème

Vanilla Pumpkin body butter

De body butters van The Body Shop zijn toppers. Ze zijn niet voor niets de cult producten. Dit keer is het niet anders. Tijdens de herfst en winter heeft je huid toch net een tikkeltje meer nodig. De blend van sheaboter, sesamolie en babussu olie zorgen voor een hydratatie bommetje op de huid. Mijn zwangere buik is meer dan blij met deze heerlijke body butter. Een verwennende romige textuur. 

The Body Shop Vanilla Pumpkin body butter

The Body Shop Vanilla Pumpkin body butter


Vanilla Pumpkin douchegel

De douchegel is een milde douchecrème dat natuurlijk heel erg prettig is voor het najaar. Je hebt niet veel nodig, zeker als je een douchepuff gebruikt, voor een heerlijk zacht schuimlaagje. Na het douchen heb ik geen last van een droog of trekkerig gevoel. 

The Body Shop Vanilla Pumpkin showergel

The Body Shop Vanilla Pumpkin

Het zal de komende weken een klein beetje lastig zijn om de Vanilla Pumpkin lijn te bemachtigen. Want The Body Shop heeft in België nog steeds geen webshop. In tijden van Corona is dat toch wel een must lijkt me voor een merk als The Body Shop. Hoe dan ook, ik kan je de lijn van harte aanbevelen. Zet maar op de wishlist. Zodat je deze meteen kan scoren zodra de winkels terug geopend zijn. Sidenote: intussen is het MB in het Staatsblad gepubliceerd dat winkels met verzorging en hygiëne producten mogen open blijven. Dus ik gok dat The Body Shop hieronder valt, al ben ik geen expert.

Te koop bij The Body Shop
handcrème 30 ml - 5.5 euro
douchecrème 250 ml - 7 euro
body butter 200 ml - 16 euro

 

Beauty Treasures
bloglovin'
- twitter - facebook - youtube - instagram

 

samples

3 opmerkingen: