24 jul. 2017

CLINIQUE SWEET POT SUGAR SCRUB & LIPBALM

Clinique Sweet Pot Sugar Scrub & Lipbalm


Een perspakketje ontvangen met daarin een doosje Pierre Marcolini macarons. Dat is pure verwennerij. Clinique deed hun best om de launch van de Sweet Pot Sugar Scrub & Lipbalm in stijl te doen. Wat een toffe verrassing! De Sweet Pot ontving ik een tijdje geleden en tot mijn eigen verbazing heb ik nooit een review geschreven. Hoogtijd voor verandering.

De Sweet Pot is gebaseerd/geïnspireerd op een macaron vandaar de link met Pierre Marcolini. Een dubbelzijdig rond doosje met aan de ene kant een suikerscrub voor de lippen en aan de andere kant een gekleurde, verzorgende lipbalsem. Gescheiden door een rond zilveren schijfje en met een beetje verbeelding kan je dit beschouwen als de vulling. In totaal zijn er vijf verschillende kleuren verkrijgbaar waarvan ik de tint Orange Blossom mocht ontvangen. Een oranje-koraalkleurige balsem. Ook de scrub is gekleurd, maar dat is puur voor het uitzicht en heeft verder weinig toegevoegde waarde.

De suikerscrub exfolieert de lippen en maakt de lippen zacht en velletjes vrij. De natuurlijke ingrediënten in deze scrub zijn: bietensuiker, jojobazaadolie, druivenpitolie, sheaboter en avocado-olie. Zachtjes inmasseren op de lippen en de restjes schoon vegen met een tissue. Vervolgens kan je de lipbalsem aanbrengen. Eveneens met verzorgende, natuurlijke ingrediënten zoals aloë vera, kokosolie, sheaboter en murumuruzaadolie. De lippen blijven zacht, gehydrateerd achter en zijn voorzien van een hintje aan kleur.

Mijn ervaring met de Clinique Sweet Pot is positief. De scrub is effectief en doet wat je van een lipscrub verwacht. De lipbalsem is verzorgend, maar trekt tevens snel in waardoor je regelmatig de lipbalm opnieuw moet aanbrengen. De subtiele kleur en de glossy look daarentegen vind ik de max. Het formaat is compact en klein en kan je makkelijk meenemen in je handtas, toilettas, ... . Een minpuntje vind ik de prijs. 24 euro vind ik tamelijk veel voor een lipscrub en een lipbalsem. Ik kan begrijpen dat twee aparte producten hetzelfde resultaat opleveren en in aankoop budgetvriendelijker zijn voor de portemonnee. Wil je toch jezelf een keertje verwennen dan zijn de Sweet Pots het bekijken waard.

Te koop via de Clinique e-shop
Sweet Pot 7 ml - 24 euro


Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram 

4 opmerkingen:

 1. Deze zien er wel heel leuk uit en mmmm macarons. Ik vind het ook heel fijn als je een glossy effect bekomt met een lippenbalsem.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt goed! Al vind ik het persoonlijk wel minder als een lipbalsem snel intrekt. Ik vind het vaak fijn om zo'n laagje verzorgends op mijn lippen te hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik persoonlijk houd wel van glossy, omdat ik jammer genoeg fijne lippen heb.
  Ik gebruik make-up (foundation, poeder) van clinique omwille van mijn vettigere huid.
  De prijs daarvan vind ik nog betaalbaar. Voor een glossy of lippenstift mag het budgetvriendelijker, maar toch heb ik ook enkele chubby sticks. Gewoon uit pure verwennerij! Deze heb ik dan wel weer niet! Het ziet er heel leuk uit en zeker die macarons mmmm 😋😜

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oei 24 euro is best veel geld, ziet er allemaal leuk uit maar puur door de prijs zal ik dit product niet gaan kopen!

  BeantwoordenVerwijderen