26 aug. 2020

SEPHORA HAUL

Deze haul dateert echt al van een hele tijd terug. Ik ontdekte toevallig de foto's opnieuw en besloot er alsnog een blogpost over te maken. Het gaat namelijk over een Sephora beauty haul. Vroeger had je in Nederland bij V&D enkele Sephora winkels en dan stak ik wel eens de grens over. Jammer genoeg zijn de Sephora's in Nederland snel verdwenen en moet je tegenwoordig naar Duitsland of Frankrijk reizen. Niet iets dat ik op regelmatige basis doe en al helemaal niet tijdens Corona.

Sephora haul


Mijn schoonvader bracht items mee vanuit Amerika en zelf passeerde ik een tijd geleden een Duitse Sephora. Ik had tijdens mijn eigen bezoek geluk want er was 20 % korting op de meeste items. Met uitzondering van Fresh en waarschijnlijk ook nog enkele andere merken, maar deze kocht ik zelf niet.

 

Sephora is echt een mooie winkel. Heel netjes en echt een beauty walahala voor beauty freaks zoals mij. Je ziet zoveel merken en producten die je anders zelf niet kan bemachtigen omdat ze niet te koop zijn in Belgische winkels. Tenzij je online gaat shoppen en dan nog. Ook dan is het veelal via buitenlandse webshops.

 

Mijn schoonvader gaf ik een lijstje mee en het meesten heeft hij gevonden. Daar was ik natuurlijk heel erg blij mee. Zo was ik al een hele tijd super benieuwd naar de Briogeo Scalp Revival droogshampoo. Ik koop meestal Batiste droogshampoo en ook wel eens een goedkope DM Balea droogshampoo. De Briogeo is eentje met een hoger prijskaartje. Volledig airless (lees beter voor het milieu) en zou zeer zuinig in gebruik zijn. Volledig vrij van parabenen, sulfaten en siliconen. Dat belooft!

Briogeo Revival droogshampoo

Verder stond de Stila Kitten Karma glitter oogschaduw al een tijdje op mijn wishlist. Het is een bekend product van Stila. Misschien intussen één van hun bestsellers.

Stila Karma Kitten glitter oogschaduw

Skincare mocht natuurlijk niet ontbreken voor een skincare junkie zoals mij. Aangezien het gaat over nieuwe merken die ik nog nooit eerder probeerde, koos ik voor travelsize formaten. Van Glow Recipe bestelde ik het Watermelon Glow Sleeping Mask. Glow en dit terwijl je slaapt, van die combinatie ben ik fan.

Glow Recipe Watermelon Glow Sleeping Mask
 
 
Belif skincare staat gekend als een vochtbommetje. Het merk komt bij mij vooral over als een merk met focus op hydratatie en vochtpeil terug in balans te brengen. Geen sterke anti-age speler maar fijn voor alle leeftijden. Een travelkit met hierin enkele bestsellers in kleine formaten. Het is een Koreaans merk, dit heb ik toevallig  pas ontdekt.
 
Belif
Belif

Zelf kocht ik bij Sephora Duitsland twee voetmaskers van het Sephora huismerk. Omdat ik maar weinig tijd had, moest het even snel gaan. Ik pikte de Barbie editie uit het rek samen met de winter editie (ik zei toch dat het een shoplog is van enige tijd geleden). Pas thuis ontdekte ik dat het over dezelfde Almond voetmaskers ging. Alleen was de winter editie drie keer zo duur dan de Barbie versie.

Sephora almond voetmasker
Sephora haul

Over de Fenty Gloss Bomb had ik al zoveel goeds gehoord. Ik hou van een hoogglans op de lippen. Voor mij geen matte lipsticks, ik draag het liefst een goede lipgloss. Zelfs een beetje plakkerig, maakt voor mij allemaal niet uit. De kleur Fussy is prachtig, draagt mooi alleen of over een andere lipstick/lipliner heen.
 
Fenty Gloss Bomb

Fenty Gloss Bomb

De laatste twee items die mee naar huis gingen, waren twee skincare items. Het Sephora bananen crème masker was een impulsieve aankoop. Een gimmick product. Ik verwacht hier niet zoveel van. 
 
Fresh Soy Face Cleanser

De Fresh Soy Face Cleanser is een cult product. Veel positieve reviews maakte mij benieuwd naar deze demaquillant. Het is een eerste stap in reiniging. Het verwijdert op milde wijze make up, vuil, onzuiverheden. Het kleine formaat van 50 ml is een ideale manier om kennis te maken.
 
 Naar welk product ben jij het meeste benieuwd?
 
Beauty Treasures
bloglovin'
- twitter - facebook - youtube - instagram

 

2 opmerkingen:

  1. Wat een mooie producten allemaal. Het bananenmasker heb ik ook nog liggen. Moet ik dringend eens proberen. Het watermelon mask en de fresh cleanser heb ik ook al gebruikt en zijn heel fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie buit! De Soy Face cleanser van Fresh had ik ook en beviel me heel goed, helaas jammer genoeg alweer op. Ik ben het meest benieuwd naar het sleeping mask van Glow Recipe en de belif producten, heb er nog nooit van gehoord. Ben ook benieuwd hoe de lipgloss en de vloeibare oogschaduw van Stila je staan.

    BeantwoordenVerwijderen