22 mrt. 2020

BEAUTY EMPTIES JANUARI EN FEBRUARI 2020

beauty empties januari en februari 2020

Het zijn rare tijden. Het lijkt allemaal zo onwezenlijk wat er in de wereld gebeurd. Ik vind het moeilijk te vatten en merk ook binnen mijn gezin dat de lijnen van structuur en dagelijkse houvast na een week stilletjes beginnen te vervagen. Ik hoop dat iedereen zich veilig en vooral gezond kan houden! Mocht verveling toeslaan, dan heb ik een nieuwe beauty empties video om je mee te vermaken.


  
  Zin in meer filmpjes? Vergeet je dan zeker niet (gratis) te abonneren op mijn Youtube kanaal.

Batiste droogshampoo Beautiful Brunette
 Balea Glossy Brown conditioner
Rene Furterer Volumea shampoo
Rene Furterer 5 Sens conditioner
Natura Siberica Deer Moss shampoo
Nespresso Fleur de Moka geurkaars
Rituals Rose de Shiraz parfum sample
Cien oorstokjes
Aldi wattenschijfjes
Balea keuken handzeep
Elmex anti caries tandpasta
Elmex sensitive tandpasta
Ultradent tandenborstels
Balea Caribbean Love deoroller
The Body Shop douchepuff
Yves Rocher Red Apple douchegel
The Body Shop Juicy Pear douchegel
Snail Star sheet masker (op aanraden van Froukjelovesmakeup)
hydrogel lip mask
DM SauBär glitter badschuim
DM SauBär glibber zeepje
DM SauBär Neon douchegel
Balea It's a magical time bad confetti
Only You Let it snow badparels 
Tetesept knisperend badzout
Isana kids zeemeermin badzout
Maybelline Babylips
 Guerlain Noir mascara
M.A.C Haute & Naughty Lashes mascara
Clarins Wonder Perfect 4D mascara
Garnier Bio verfrissende citroengras detox reingingsgel
De Tuinen castor olie
 Uriage Eau de Thermale Water Mist SPF 30
Kiehl's Ultra Light Daily UV Defense aqua gel SPF 50
Garancia Pschitt Magique   
Garancia Source Micellair Enchantee
Corine de Farme bio micellair water
Cien oogdemaquillant
The Ordinary Ninacinamide 10 % + Zinc 1 %
  Sothys Vitality reinigingsmelk en lotion
Babor With Love ampullen
 L'Oréal Revitalift hyaluron ampulle sample
 Dior Capture Total oogcrème sample


Zoals je intussen gewoon bent, link ik steeds door naar reviews (mochten deze beschikbaar zijn).  Klik op het product dat in het cursief staat en je wordt rechtstreeks doorgestuurd naar de desbetreffende review. 


♥  toppers en aanraders

Beauty Treasures
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram
samples

4 opmerkingen:

 1. Leuke bril Steffi. Sta je heel goed mee! Zalig die opgemaakte video's. De Uriage mist SPF 30 is echt wel fijn. Die gaat bij mijn volgende aankoop zeker en vast mee. De Garancia Pschitt Magique ligt hier klaar om de volgende keer als reiniger te gebruiken. De Ordinary Ninacinamide 10% + Zink 1% lijkt mij inderdaad erg fijn om als extra aanvulling te gebruiken. Ik heb de Ninacinamide van Paula's Choice klaarliggen, maar eerst gebruik ik mijn C15 booster van PC nog op. Ik wil niet te veel van alles open hebben staan. En die C15 booster kan je sowieso niet lang open laten staan. De Babor ampullen spreken mij ook wel heel erg aan. Er zitten echt wel heel erg goede skincare producten tussen. Leuke video!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel!

   Jij bent ook een echte skincare lover denk ik. Uriage mist is een toppertje!
   De C15 Booster van PC heb ik nog niet gebruikt, hoe bevalt deze jou?

   Verwijderen
 2. Ik ben de C15 booster van PC momenteel al enkele weken aan het gebruiken, maar bij mij doet deze tot op heden niet veel vind ik. Ik heb eerder Vichy LiftActiv vit. C gebruikt en deze vond ik destijds wel goed werken. Misschien is mijn huid er wat gewoon aan. Ik weet het niet. Momenteel zou ik geen nieuwe C15 booster kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het zou kunnen dat er wat gewenning opgetreden is ofwel dat je huid beter reageert op de Vichy variant.

   Verwijderen