4 mrt. 2020

YVES ROCHER PLEIN SOLEIL EAU DE PARFUM


Yves Rocher Plein Soleil

Vorige zomer introduceerde Yves Rocher een parfumcollectie geïnspireerd op de natuur. Sinds februari zijn aan de collectie drie nieuwe geuren toegevoegd. Wat maakt dat intussen de lijn bestaat uit negen eau de parfums. Van heerlijk fris tot intens diepzinnig. In alle windstreken heeft Yves Rocher inspiratie opgedaan. Zo kan iedereen een parfum vinden die bij je past en een nieuwe energie geeft. Ik vertel je graag meer over de parfumlijn en de eau de parfum in de geur Plein Soleil.
 
De natuur staat centraal als inspiratiebron. De individuele geuren zijn ontworpen om jou iedere dag plezier en een positieve emotie te geven. Bijkomend met oog en respect voor het milieu. De flacon en de verpakking zijn volledig recycleerbaar en de dop is gemaakt van gerecycled plastiek. Verder bevat de formule geen kleurstoffen of BHT (een stofje om de houdbaarheid te verlengen). Tot 89% natuurlijke ingrediënten van traceerbare bron, 100% plantaardige alcohol en vegan. De productie vindt lokaal plaats in Frankrijk in La Gacilly. Klinkt goed, lijkt me!

Yves Rocher Plein Soleil

Yves Rocher bezorgde mij enige tijd geleden een sample setje met de nieuwe geuren waaruit ik mijn favoriet mocht selecteren. Na lang beraad, klinkt stom maar er waren meerdere geuren lekker, koos ik voor Plein Soleil. Een bloemige, romige geur die me doet verlangen naar de zomer. Oké, het voorjaar is ook al goed voor mij.  

In de hitte van de windstilte opent Plein Soleil de deuren naar een fascinerende wereld vol schitterende kleuren. De soepele, beklijvende tuberoos en de exotische zonnige Ylang Ylang omhelzen de sensuele golf van sandelhout.

Voor mij de perfecte balans tussen bloemig, warm en een vleugje frisheid tegelijk. Een goede shot houdbaarheid in combinatie met eenvoud. Hiermee wil ik vooral benadrukken dat dit een eau de parfum is die intens krachtig is in duurtijd en tegelijk gemakkelijk te dragen is op dagelijkse basis. Zeer verrast om te zien dat ik koos voor een geur met als hoofdingrediënt tuberoos. Ik ben normaliter niet voor de rozen geuren. Echter de blend is uniek en fijn. Een mooie prestatie van Yves Rocher als je het mij vraagt. De tweede en derde plaats gaan naar de eau de parfums Sable Fauve en Matin Blanc.

Yves Rocher Plein Soleil

De verpakking geeft voor mij geen wow gevoel, maar ik denk dat de focus hier eerder door het merk gelegd is op inhoud en ook op het milieubewuste aspect. De kostprijs vind ik dik oké. Prijs kwaliteit prima. Wil je vooral  waarde halen uit je aankoop zou ik adviseren de grote flacon te kopen. Hoewel een 30 ml handig is als kennismaking, als cadeautje en ook wel makkelijk meekan in de handtas.

Te koop bij Yves Rocher winkels of via de Yves Rocher webshop.
EDP 30 ml - 39.90 euro 
EDP 100 ml - 59.90 euro

Beauty Treasures
  bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

samples

3 opmerkingen:

  1. Ik koop zelden tot nooit een eau de parfum bij Yves Rocher. Een bloemig en fris parfum is meestal ook waar ik voor ga.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben opgegroeid met Yves Rocher. Hun Neroli parfum vind ik super en deze was voor mij ook een aangename verrassing.

      Verwijderen