3 mei 2020

MEI MASKER CHALLENGE

Ik zag op Youtube deze leuke challenge voorbij komen en ik vond het de perfecte challenge om te doen tijdens de lockdown. Het moment bij uitstek om jezelf even wat extra in de watten te leggen. 

mei masker challenge

Het opzet is om elke dag een masker te gebruiken en daar gewoon intens van te genieten. Wissel af tussen peelende, hydraterende en zuiverende maskers. Zodat je een mooie mix hebt. Ik raad aan één keer per week een peelend masker te gebruiken. Twee keer een zuiverend masker en de rest aan te vullen met een hydraterend masker. Let wel op met voedende maskers. Want teveel voeding kan je huid onzuiver maken. 

Laat me weten als er interesse is in reviews of updates!

Beauty Treasures
bloglovin'
- twitter - facebook - youtube - instagram
samples

10 opmerkingen:

 1. Hoe tof. Ik ga ook meedoen, heb nog een hele hoop maskers liggen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb er niet elke dag eentje gedaan maar soms doe ik meerdere maskers op een dag bv haar- en gezichtsmasker.

   Verwijderen
 2. Leuke video! Lijkt mij wel niet makkelijk om dit iedere dag te doen ;) Het Vichy zuiverend kleimasker gebruik ik wel 1x/week. Over de andere 2 maskers van Vichy mag er een review van volgen. Of een review over je meest favoriete maskers? Wat betreft peeling, reinigend en hydraterend. Ik heb hier ook een masker van KGLO liggen. Ik heb er nog nooit iets van gebruikt. Ik ben wel benieuwd. Je hebt een hele voorraad aan maskers zo te zien ;) Je zal nog eventjes verder kunnen :) Mijn meest favoriet masker is van Neutrogena de hydro boost ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dag Heidi

   Over de Vichy maskers heb ik al eens een review geschreven, ik heb de link even voor je opgezocht.
   http://www.beauty-treasures.be/2017/03/multimasking-met-vichy-mineraal-maskers.html

   Klopt, ik heb een hele voorraad! Ik ben een echte skincare junkie.

   Het masker van K-Glo moet je zeker eens proberen. Ik vond het een beetje lastig om aan te brengen, maar eens aangebracht is het heerlijk. Het sluit heel fijn aan op de huid en gemaakt van biocellulose. Vind ik persoonlijk het fijnste aanvoelen op de huid.

   Verwijderen
 3. Hey, leuk dat je dagelijks een ander maskertje draagt, maar dat zou niet voor mij besteed zijn. Mag al blij zijn als ik er eentje in de week kan gebruiken. Heb er namelijk niet veel thuis liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Gretll

   Tot nu toe heb ik 2x geskipt. Maar de rest van de dagen heb ik altijd een masker gebruikt. Vaak ook nachtmaskers.

   Normaal is één keer per week perfect! Veel plezier met je wekelijks maskertje.

   Verwijderen
 4. Hoe is je masker challenge verlopen? Ik gebruik normaal 1x/week een zuiverend masker, een scrub(masker) en een hydraterend masker. Ik gebruik heel graag het hydrogel masker. Het K-Glo masker ga ik toch eens moeten uitproberen ;) Zeker nu ik weet dat dit goed aanvoelde, ben ik nieuwsgierig geworden :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De mei masker challenge was voor mij een fijne break 's avonds. Ik moet wel zeggen dat ik het niet elke avond heb kunnen doen. Wegens te moe, geen tijd of geen zin. Ik denk dat ik max 5 à 7 avonden geskipt heb.

   Verwijderen
 5. Dan heb je super goed je best gedaan ;) Komt er ook een review van? Of in de zin van je meest favoriete maskers van de voorbije maand? Prettige weekend!

  BeantwoordenVerwijderen