29 aug. 2013

DEAUTY | ANNIVERSARY BOX

Ik blijf het zeggen, ik kan het amper geloven dat Deauty al één jaar bestaat. Omdat Deauty een fantastische box beloofde ter gelegenheid van hun 1st anniversary besloot ik deze te bestellen.
 
Nadat ik terug kwam van mijn vakantie lagen er enkele pakjes op mij te wachten waaronder de Deauty box. Ik was enorm benieuwd naar de inhoud en ook naar de look van de box. Ik weet niet waarom, maar ik had verwacht dat de doos er een keertje anders zou uitzien dan de klassiek zwarte box met daar rond een ander stukje karton. Op zich niets mis mee, maar ik had eerder gedacht aan een gouden - of een zilveren box. Mijn fantasie zal wel ver reiken zeker? Op naar de inhoud!


Deauty beloofde aan iedereen bloemen. Ik had iets in de vorm van een plastieken roos verwacht, maar de werkelijkheid is beter! Het menu is gemaakt van een speciaal soort papier met daarin allemaal bloemzaadjes. Zodra mijn artikel online staat en ik het menu niet meer nodig heb, ga ik mijn bloemen zaaien. Benieuwd welke bloemen het worden!


De inhoud:
 
- Bioderma Sensibio H2O fullsize (100 ml) 
- Maybelline Baby Lips fullsize
- Garnier Perfect Blur fullsize (50 ml)
- Clinique long lasting lipstick fullsize
- Avril blush fullsize
 
Extra:
 
- Bioderma douchegel (100 ml) af te halen bij een iU verkooppunt
- een haarlint


Bioderma Sensibio H2O micellaire lotion: 9.20 euro
 
Dit is een toppertje uit het Bioderma gamma. Zeer bekend en al heel wat goeds over gehoord en gelezen. Ik heb het micellaire water voor de gemengde tot vette huid al eens getest, wat ik een oké product vond. Maar niet meteen een cult product voor mij. Benieuwd of deze roze variant dat wel is!


Garnier Perfect Blur: 10.99 euro
 
Leuk dat er een product in zit dat nog niet te koop is. Deze Garnier Prefect Blur ligt vanaf september in de rekken. Wat is het nu precies? Het product werkt als primer en dien je aan te brengen na je dagcrème. Het vervaagt rimpels, imperfecties, poriën en glans. Ondanks dat ik al tal van primers in mijn bezit heb, maakt deze mij toch benieuwd.
 
Clinique Long Lasting lipstick " All Heart": 21.47 euro
 
Het valt op dat deze Deauty box tal van make up producten bevat. Waaronder een lipstick van Clinique. De kleur All Heart zal misschien wat dames afschrikken, het is een satijnrode kleur. Maar het is het proberen waard.


Maybelline Baby Lips "hydrate": 3.99 euro
 
Net als het product van Bioderma, heb ik online al veel gehoord over deze Baby Lips lipbalsems. Met het aankomende herfst seizoen gaat deze ongetwijfeld goed van pas komen.
 
Avril blush " Pêche de vigne nacré": 2 euro
 
Tot slot nog een koraalkleurige blush. Naar mijn mening kan je hier niets mis meedoen. Ik heb zo'n voorgevoel dat ik deze regelmatig ga gebruiken. Het merk Avril is mij niet bekend, dus een ideale manier om het eens te proberen. Leuk weetje is dat de blush vrij is van parabenen.


Conclusie
 
Een mooie verjaardagsbox met alleen maar full size producten. Waarbij Deauty gezocht heeft naar een mooi evenwicht tussen huidverzorging en make up. En de extra'tje zijn altijd mooi meegenomen. Mij hoor je niet klagen ;-).
 


14 opmerkingen:

 1. Die Perfect Blur primer spreekt meteen tot mijn verbeelding!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik was eerst ook een klein beetje teleurgesteld, maar eigenlijk ben ik best blij met de inhoud :D En de lipstick van Clinique is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is inderdaad een mooie inhoud :-), de lipstick moet ik nog proberen.

   Verwijderen
 3. Leuke box. Ik ben nog steeds op mijn WAAT beauty box aan het wachten van augustus ik ben benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Weet je toevallig of ze de babylips verkopen in Belgie? Ik heb de gele variant (met munt) gekregen, maar ik vermoed dat die snel zal op zijn ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze zijn sinds augustus te koop bij de drogisterij en supermarkt ;-)

   Verwijderen