23 mei 2018

NIVEA SOFT MIX ME

Nivea Soft Mix Me

Nivea Soft is een klassieker die het al 20 jaar goed doet bij ons. Een allrounder voor gelaat, lichaam en handen. Dit voorjaar speelt Nivea in op onze creatieve innerlijke mens. Drie nieuwe Nivea Soft Mix Me geuren omdat iedere dag verschillend is en je elke dag wel een ander pleziertje verdient.

Nivea Soft is het zusje van de klassieke Nivea crème (blauwe pot) en Nivea Care.  Waarbij ze allemaal een andere textuur hebben. Soft zit tussen de blauwe pot en de care variant in. Een vertrouwde formule op basis van jojoba olie en vitamine E voor een hydraterend en herstellend effect.

Nivea Soft Mix Me

De nieuwe Mix Me varianten hebben als basis Nivea Soft, maar dan met een heerlijk geurtje eraan toegevoegd. Je kan de geurvarianten apart gebruiken, onderling gemengd of in combinatie met de Soft original voor een subtiele touch. 

Het is leuk, vernieuwend en vooral heel erg speels. Zulke originele concepten weet ik zeker te appreciëren. Wetende dat Nivea ook gewoon makkelijk te vinden is en betaalbaar. De textuur voelt aangenaam op de huid en heeft een verzorgend, hydraterend effect op de huid. Dit is zo'n product waar weinig poespas aan te pas komt, maar gewoon basis is en doet wat het moet doen.

De geuren zijn Berry Charming (zoet met rode vruchten), Chilled Oasis (fris met plantaardige toetsen) en Happy Exotic (zomers fruitig). De persoonlijke favoriet is de groene Chilled Oasis. Ik smeer mijn lijf hoofdzakelijk na het douchen in en dan vind ik het prettig om frisse geuren te gebruiken. Zoet spreekt me op dat moment minder aan. Vandaar de voorkeur voor de groene pot. Ik scoop stevig met mijn vingers in de Chilled Oasis en meng een beetje van de andere geurvarianten er doorheen. Zodat de hoofdgeur Chilled Oasis is.

Nivea Soft Mix Me

Van zulke eenvoudige, maar effectieve producten word ik blij. Je kan zelf de geur van je bodycrème afstemmen op je persoonlijke behoefte van dat moment.  Lekker mixen en matchen, fun a volonté.

Nivea is te koop bij de supermarkt en drogisterij.
Nivea Soft Mix Me 100 ml - 3.49 euro

Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram 
samples

13 opmerkingen:

 1. Wat leuk die gekleurde potjes. Ik ben benieuwd naar de geuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nivea en niet blauw ??? ff wennen, maar wel leuke kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, ik associeer Nivea toch vooral met blauw...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ze nog niet gezien in de winkel. Maar die Happy Excotic ziet er lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een handige verpakking. I Love niveau

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Van de potjes word je toch meteen al vrolijk? Van de oude vertrouwde nivea geur moet ik meteen aan mijn jeugd denken. Er stond altijd wel ergens een grote blauwe pot in huis.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik weet eerlijk gezegd niet of dat mix gebeuren mij nu zo aanspreekt. Ik heb het dan liever al gewoon als één geur in een potje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat snap ik. Je kan de geuren ook perfect apart gebruiken. Dat maakt het zo leuk en speels.

   Verwijderen
 8. De chilled oasis is mijn favoriet en die zou ik niet zo snel mixen met een andere geur! De andere twee vind ik dan wel weer complementair! Wel een leuk concept hé?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Qua uiterlijk van de potjes zou ik dit product zo kopen! Het ziet er zo vrolijk uit !

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben echt een nivea fan! Wat een super leuke potjes ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh wat leuk dit! Ik gebruik ook al jaaaaren nivea soft dus ga deze geurtjes zeker uitproberen.

  BeantwoordenVerwijderen