24 apr. 2015

GUERLAIN | TERRACOTTA JOLI TEINT NATURAL HEALTHY GLOW POWDER DUO

Een onmisbaar schoonheidsproduct in mijn stash is Guerlain Terracotta. 2014 was het jaar voor mij waarin ik kennismaakte met Guerlain's prachtige bronzing powders (Terra Tropica en Terracotta Sun Celebration). Het was dan ook reikhalzend uitkijken wat voor nieuws ze dit (voor)jaar zouden lanceren.


Terracotta Joli Teint Natural Healty Glow powder duo, oftewel Poudre Bonne Mine Terracotta, voorziet de huid van een lentefrisse gloed en verheldert de teint met roze of abrikooskleurige noten. Desondanks dat april al heel wat zon met zich meegebracht heeft, zorgt deze bronzer voor een (licht) gebronzeerde look

Het geniaal samengestelde poeder bestaat uit twee complementaire kleuren. In totaal zijn er vier verschillende kleuren verkrijgbaar: Blondes Clair,  Blondes Naturel, Brunettes Clair en Brunettes Naturel. Waarbij telkens het gekleurde maantje aan de zijkant verandert van kleur. Roze sublimeert de blondines terwijl de abrikoos tint beter aansluit bij brunettes. Alhoewel? Ik ontving Blondes Clair (de lichtste kleur) ter review en deze lichte kleurharmonie draag ik met gemak. Het poeder bestaat uit zachte pigmenten met een verhelderende werking. Zonder dat je last krijgt van een masker effect. Je kan de twee kleuren met elkaar vermengen of apart gebruiken. 


De ivoorroze lak verpakking is prachtig! De buitenkant doet mij denken aan een glanzende schelp. Het mooie aan Guerlain is, dat ze steeds opnieuw prachtige verpakkingen lanceren die zeer luxueus aandoen. Op het moment dat je jezelf aan het opmaken bent, ruik je letterlijk de zomer. Het poeder is namelijk geparfumeerd met zomerse noten afkomstig van fresia, oranjebloesem, tonkabonen en vanille. 


Ik gebruik met veel plezier regelmatig deze bronzer. Waarbij het Terracotta poeder het mooiste tot zijn recht komt wanneer je met een grote poederkwast een 3 maakt (voorhoofd, wang, kaaklijn). Voor een extra frisse, zonnige toets breng ik de roze blush (gekleurd maantje) aan op de appeltjes van mijn wangen.


Deze Joli Teint is een aanrader als je graag in een handomdraai warmte wil toevoegen in het gelaat zonder dat het onnatuurlijk lijkt! Binnen het Guerlain gamma zijn deze poeders het minst opvallende en op deze manier een mooi zonnepoeder om mee te starten.

Te koop bij de parfumerie
Guerlain Terracotta Joli Teint poeder - 50.27 euro


Beauty Treasures   
   bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

5 opmerkingen: