27 apr 2015

SISLEY | PHYTO 4 OMBRES REVIEW, SWATCHES & LOOKS


Sisley bewandelt een nieuw pad met de introducé van de Phyto 4 Ombres oogschaduwpaletjes. Naast het gamma mono oogschaduws vinden Sisley fanaten sedert februari ook hun gading bij Phyto 4 Ombres.  Voorlopig is het aanbod beperkt tot twee (tijdloze) paletten samengesteld uit vier op elkaar afgestemde tinten.

De magnetische verpakking is opvallend en trendy. Met aan de binnenzijde een spiegel, een dubbelzijdige sponsapplicator en vier oogschaduws in de vorm van een S. Een leuke verwijzing naar het merk. De formule van de oogschaduws is bijzonder te noemen.


 

De kleuren zijn intens gepigmenteerd, zacht, makkelijk blendbaar en sprekend. Aangezien de meeste tinten overwegend glanzend/metallic zijn, is het wel een quad waar je van houdt of niet. Als je de intensiteit wil opdrijven kan je de oogschaduw nat aanbrengen .



De kleurharmoniën zorgen voor een geraffineerd en moduleerbaar resultaat waarin jij jouw eigen stijl kwijt kan.  Dream bestaat uit vier roze/bruin nude tinten en zal door de modale vrouw als draagbaar beschouwd worden. De ton sur ton tinten lenen zich voor verschillende gelegenheden gaande van een elegante daglook tot een sublieme avondlook. 



Beige Perle is een glanzende lichtbeige kleur en de lichtste tint in het gezelschap. Brun Velours, chocoladebruine kleur, wow wat een intensiteit (droge swatch)! Rose Soie, subtiel roze, fungeert goed als transitiekleur. Tot slot sluiten we het rijtje af met Cuivre Satiné. Deze kleur is lichter dan Brun Velours en met een gouden ondertoon.

Mystery is het tegenovergestelde van Dream. De smoky tinten zijn intens, stoer en zeer geschikt voor een zwoele avond make up. Natuurlijk zijn er geen regels en kan jij zelf bepalen welke kleuren jij graag draagt overdag of 's avonds. 


Ivoire is een koele witte highlighter met een subtiele grijze ondertoon. Black Mat is de enige tint in het paletje met een matte finish. Daarnaast vind je Gun terug. Dit vind ik zo'n interessante kleur. Het is geen standaard grijs, maar rokerig grijs met een chromen (blauwe) gloed er doorheen. En de eyecatcher uit het palet is ongetwijfeld de saffierblauwe oogschaduw, Denim.

Ik creërde met beide Phyto 4 Ombres paletjes een smoky eye. Waarbij het eindresultaat totaal verschillend is. De oogschaduws zijn intens gepigmenteerd en super fijn om mee te werken. Fall out kan je niet vermijden als je aan de slag gaat met zulke donkere oogschaduws. Voor mijn part mag Sisley aan gezinsuitbreiding doen! Meer van dat!







Sisley is te koop bij de parfumerie.
Phyto 4 Ombres Dream/Mystery - 69 euro


Beauty Treasures   
   bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

7 opmerkingen:

  1. Het bruine paletje is echt prachtig! Die kleuren staan je zotgoed! Mooie verpakking ook weer van Sisley!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige kleuren, vooral in die eerste palette. En hele mooie looks!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauww ik vind ze beide erg mooi <3
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wow de kleurtjes van het eerst palette zijn super mooi!

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dream is echt prachtig zeg, oh waauw! Al staan blauwtinten jou ook wel altijd heel erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw ze zijn allebei super mooi! Mijn voorkeur gaat uit naar Dream. Zo zacht en ongelooflijk mooi gepigmenteerd. Je hebt er ook een mooie look mee gemaakt. Ik zal deze toch eens van dichterbij moeten bekijken denk ik. Thanks voor deze review.

    BeantwoordenVerwijderen