15 apr. 2015

BOURJOIS | REVIEW NUDE SENSATION FOUNDATION

Herinner jij de mousse foundations nog van een aantal jaren terug? Het eerste moment dat ik deze Bourjois Nude Sensation foundation opende, had ik een flashback naar toen. Bourjois omschrijft deze foundation als een ultra luchtige foundation die makkelijk aanbrengt en een ongekend welbehagen biedt. Het punt waarbij je (bijna) vergeet dat je foundation draagt. 


Het kleurengamma is beperkt tot vier tinten waarbij ik de lichtste kleur gebruik Nude Clair. In de verpakking lijkt deze donkerder dat 'ie in werkelijkheid is, maar deze tint sluit mooi aan bij mijn eigen huidskleur. Misschien net een tikkeltje te licht, maar dat kan ik makkelijk oplossen met een vleugje bronzer. Het is een luchtig geklopte gelmousse die egaliseert, poriën laat verdwijnen en oppervlakkig fijne lijntjes opvult. Als je verkocht bent aan het hele blur gebeuren, dan moet je zeker dit nieuw Bourjois product een keer zelf testen.

De foundation is niet enorm dekkend, maar dat vind ik persoonlijk niet erg. Te samen met een goed dekkende concealer bekom ik mijn perfecte teint. Het effect oogt natuurlijk, voelt vederlicht aan op de huid met een goede houdbaarheid doorheen de dag. Als je houdt van medium of full coverage kan je alsnog deze Nude Sensation foundation gebruiken. Maar dan zou ik hem aanraden als gekleurde primer. Door het hoge percentage siliconen is deze foundation perfect te gebruiken hiervoor.


De afgelopen weken heb ik deze nieuwe foundation zeer regelmatig gebruikt. Het liefste gewoon met mijn vingers om de gelmousse egaal te laten versmelten met mijn eigen huid. Een zeer geliefd product zeker door het feit dat mijn poriën optisch verdwijnen.

Benieuwd naar mijn look? Ik schreef reeds een review over de oogschaduw Trio Nude Smoky en de lipstick Rouge Edition Velvet.

Te koop bij DI, Inno, Kruidvat, Ici Paris XL en de onafhankelijke parfumerie
Bourjois Nude Sensation foundation 4 kleuren 18 gram - 14,99 euro

Beauty Treasures   
   bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

5 opmerkingen:

 1. Ik vind het effect er heel goed uitzien op je huid! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er inderdaad heel naturel uit!
  Voel je de siliconen erin zitten? Dat vind ik eerder onprettig, zo'n glibberig gevoel..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je het niet zo'n aangenaam gevoel vindt, denk ik dat de textuur van deze foundation jou niet gaat bevallen. Maar misschien eens een keertje uitproberen bij het Kruidvat/DI? In mijn ogen is deze foundation het waard om een keertje getest te worden.

   Verwijderen