11 nov. 2014

JANE IREDALE | SMELL THE ROSES HYDRATION SPRAY

Smell The Roses hydration spray van Jane Iredale is een verzorgingsproduct met een mooie boodschap. Mensen zeggen continu: het leven is te kort en dat is het ook. Pluk de dag en geniet van alles wat je doet met de volle 100%. Maar toch.... je wordt een stuk opgeslokt door de dagelijkse drukte van je werk, je gezin, je huishouden, je vrienden, ... . Jane Iredale wil vrouwen (jij en ik) even tot rust laten komen tijdens een klein me-time momentje als je Smell The Roses gebruikt. Om vervolgens energieker en frisser opnieuw van start te kunnen gaan. Om het verhaal compleet te maken. Er wordt per verkocht product 3 euro geschonken aan de stichting tegen kanker om zo vrouwen met borstkanker te ondersteunen.


Maar natuurlijk is er niet alleen een verhaal, het product zelf is ook meer dan de moeite waard om even te bespreken. Smell The Roses hydration spray is 100% natuurlijk en is een hydraterende gelaatsspray op basis van Rosa Damascena bloesemwater. De spray werkt hydraterend, kalmerend en vermindert roodheid zonder de natuurlijke huidbarrière aan te tasten. De olie en extracten van de Rosa Damascena bloesems dringen diep in de huidlagen en zorgen daar voor een voedende, verstevigende, reinigende en ontgiftende werking, verhogen de bloedcirculatie en kalmeren en ondersteunen de huidfuncties. Terwijl de geur een relaxerend effect heeft op mijn gemoedstoestand. Deze gezichtspray kan gebruikt worden door iedereen ongeacht je huidtype. Ik vernevel mijn gezicht hiermee nadat ik mijn gelaat gereinigd heb, maar je kan het even goed gebruiken overdag om je even op te frissen of om je make up te fixeren. 


Dit rozenwater zit in een prachtige roze verpakking met een fijne spray kop. De verneveling is perfect. Je krijgt een mooie hoeveelheid zonder kleine ongewenste spatjes.

Jane Iredale Smeel the Roses hydration spray - 29.90 euro.
Verkooppunt in de buurt? Klik hier.

Beauty Treasures

5 opmerkingen:

 1. Ken jammer genoeg nog niet veel van dit merk om er een mening over te hebben.. Ik zie het wel meer en meer voorbij komen, dus 't moet zijn dat het toch eens de moeite loont!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi product. Ik had er nog nooit van gehoord!

  http://4balou.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit lijkt me een heel fijn product, zeker ook omdat er zo'n mooi verhaal achter zit. Ontspannen is zeker belangrijk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit lijkt mij ook mede door de geur een fijn product :D x

  BeantwoordenVerwijderen