1 mei 2015

LCN | UNDER THE SEA REVIEW & SWATCHES

Begin dit jaar maakte ik voor het eerst kennis met het merk LCN. Het was liefde op het eerste zicht. Het merk combineert leuke make up met een betaalbare prijs. De lente look Under The Sea is een compacte collectie (zoals je meestal mag verwachten van LCN) met als inspiratiebron de zee. 


Mijn voorkeur gaat uit naar rode, roze en koraalkleurige nagellak. Hoewel funky kleurtjes ook leuk zijn, vind ik ze iets minder geschikt voor mij. Do You Speak Coral daarentegen is 100% mijn ding. De nagellak brengt makkelijk aan en dekt egaal na twee laagjes. Vergeet zeker geen basecoat te gebruiken. Op deze manier vermijd je dat je nagelplaat verkleurd. Ongetwijfeld ken het fenomeen. Je denkt dat je zeeën van tijd hebt om je klaar te maken wanneer je naar een feestje moet. Last minute bedenk je dat je je nagels nog niet gelakt hebt. Jeps, snel snel, zonder topcoat, louter twee laagjes lak erop en door. Ik had prijs! De nagellak voorzag mijn nagelplaat van een onsierlijke oranje waas. Op zich kan het merk hier niets aandoen, dit is gewoon eigen aan intens gepigmenteerde nagellak. Positief: LCN nagellak is vrij van DBP, tolueen en formaldehyde en is niet getest op dieren.De Care lipstick Kiss Me Captain is een interessant product. Op het eerste zicht verwacht je een baby roze kleur, maar in contact met je lippen ontstaat er chemie. Het babyroze verandert naar een subtiele fushia kleur. Het Maxi-Lip ingrediënt zorgt voor optisch vollere lippen, hoewel ik daar zelf niet veel van merk. In mijn ogen is het vooral een verzorgde balsem met een tof kleurtje en een semi stain effect. Jammer genoeg verdwijnt de verzorging snel van de lippen. Als je de huls sluit, hoor je een klik. Gelijkaardig aan de klik van de Guerlain KissKiss lipsticks. Very fancy!


Voor een verkooppunt bij jou in de buurt mail naar info@neolabo.be
LCN nagellak Do You Speak Coral 8 ml - 5.90 euro
LCN Care Lipstick Kiss Me Captain - 13 euro

Beauty Treasures   
   bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

2 opmerkingen: