26 aug 2019

THE BODY SHOP WHITE MUSK FLORA

The Body Shop White Musk Flora

Zonnig weer! Ja daar kijk ik naar uit. Het liefste stem ik dan ook mijn parfum du jour hierop af. Mijn nieuwe chouchou is The Body Shop White Musk Flora eau de toilette. Een bloemige variant op de originele white musk geur die gelanceerd werd in 1981.

Intussen heb ik al een aantal musk geuren van The Body Shop uitgeprobeerd, maar ik denk dat dit mijn favoriet is. Het is een luchtige, vrouwelijke en tegelijk elegante geur die makkelijk te dragen is. Voor mij een geurtje waar ik op dagelijkse basis naar grijp, maar evengoed als ik een speciaal feestje op de planning staan heb.

The Body Shop White Musk Flora
 
White Musk Flora is een Chypre geur met een warme basis van eikenmos. Bloemig gemaakt met sprankelende noten afkomstig van roze peper, bergamot, pioenrozen en lelietjes-van-dalen. De topnoten zijn fris en citrusachtig.

Het parfumflesje is eenvoudig gehouden. Met een wit simpel logo en een stevige iets of wat bulky dop. Doordat het flesje transparant is, zie je de zacht roze kleur van het parfum. Ik verwacht ook geen tierlantijntjes voor de prijs. De houdbaarheid van deze eau de toilette is oké. Ruikt heerlijk, maar blijft geen volledige dag op de huid. Tussendoor even bijsprayen als je dat nodig vindt.

Zoals je intussen weet, investeert The Body Shop in eerlijke ingrediënten en is 100% dierenproefvrij (cruelty free). Zo bevat dit parfum vegan musk en biologische alcohol. Gedistilleerd uit een extract van suikerriet. Een lokaal project in Brazilië dat intussen 300 vrouwen tewerkstelt.


Nog meer reviews lezen over de musk collectie van The Body Shop?
Review The Body Shop red musk  (niet meer te koop volgens mij)


The Body Shop - White Musk Flora 
Eau de Toilette  30 ml - 19.50 euro , 60 ml - 31 euro
douchegel 250 ml - 9 euro 
body mist  250 ml - 14.50 euro 
bodylotion 250 ml - 14.50 euro

Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram
samples

3 opmerkingen:

  1. Ja, ik ben ook dol! Ik heb deze in mijn handtas zitten en al voor de helft opgebruikt!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dit is inderdaad een heerlijk geurtje. Niet duur en ook heel makkelijk draagbaar voor diverse gelegenheden vind ik.

      Verwijderen