6 nov. 2015

THE BODY SHOP BLACK MUSK

Tradities dienen in ere gehouden te worden, aldus The Body Shop. Voor het derde jaar op rij lanceert het merk een nieuwe variant van hun klassieke Musk geur. Alles begon in 1981 toen White Musk gelanceerd werd. De eerste cruelty-free musk geur op de markt. Door de jaren heen is White Musk uitgegroeid tot een icoon binnen het assortiment van The Body Shop. Na de succesvolle lanceringen van White Musk Smoky Rose (2013) en Red Musk (2014) is het ditmaal de beurt aan de meest duistere, sensuele musk variant van allen: Black Musk.

The Body Shop Black Musk

Black Musk is een super sensuele, krachtige musk-geur met een bijzondere blend tussen zoete akkoorden en weelderige geurnoten. 

Bambinella peer x roze peper x bergamot
heliotroop x ylang ylang x zoethoutwortel
zwarte vanille x zwarte musk x patchouli x chocolate-like vetiver


Het is een soort verslavende zoete, bloemige geur met een warme houten ondertoon. Lekker, weelderig, maar tevens uniek. Ik kan geen andere geur opnoemen of bedenken die ongeveer hetzelfde ruikt.


Deze geparfumeerde olie zit in een flesje zonder spray, maar wel met een staafje. Waarmee je deze geurende olie plaatselijk kan aanbrengen. Zelf breng ik de geur subtiel aan op de polsen en achter de oren. Ansich werkt het systeem met het staafje prima, maar het ideale zou een pipetje geweest zijn. De parfumolie houdt op mijn huid niet ultra lang en ebt subtiel weg naarmate de dag vordert. Houd je net als mij van een parfum dat meer aanwezig is, dan zou ik de voorkeur laten uitgaan naar de eau de parfum. Een spray is ook gewoon net een tikkeltje makkelijker in gebruik. De verpakking vind ik leuk vanwege het fushia roze accent op de zwarte achtergrond.

The Body Shop Black Musk

Mocht jouw eigen nieuwsgierigheid geprikkeld zijn, ga dan zeker een keertje langs om kennis te maken met deze intrigerende geur. Op zaterdag 7 november 2015 krijg je 25 % korting op het volledige assortiment. Én als dat nog niet genoeg is, kan je ook de Christmas collection ontdekken. Dubbel check!! Ik denk dat we morgen allen weten wat te doen.


Lees ook zeker mijn review over The Body Shop Red Musk.


Te koop bij The Body Shop

Black Musk perfume oil 20 ml - 22.50 euro
Black Musk eau de toilette 60 ml - 31 euro
Black Musk eau de parfum 50 ml - 40 euroBeauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

5 opmerkingen: