13 jan 2014

URBAN DECAY | REVIEW & SWATCHES NAKED 3

Sinds een tweetal weken heb ik een nieuw Urban Decay palet erbij namelijk Naked 3. Het stond vanaf het eerste moment dat ik het zag op mijn wishlist en niet veel later had ik de mogelijkheid om het door iemand te laten meebrengen vanuit Parijs. Ik heb het de voorbije tijd zeer regelmatig gebruikt, hoogtijd voor een review & swatches.

Het palet zit in een gelijkaardige metalen houder als het Naked 2 palet. Het ziet er niet alleen mooi uit, het is ook stevig en kan wel tegen een (klein) stootje. Als extra zit er ditmaal een kwast bij die je kan gebruiken om je oogschaduw mee aan te brengen. Persoonlijk had ik liever opnieuw een oogpotlood, net zoals bij Naked 1. Maar de kwast op zich is ook zeker en vast prima van kwaliteit. 


In het palet zitten 12 verschillende kleuren die je onderling gemakkelijk kunt mixen en combineren. Ditmaal wordt het neutrale gezocht in de roze tinten. Een voordeel van dit palet is, de kleuren zijn exclusief en nog nooit eerder uitgekomen. Ik heb zelf al een aantal paletjes van Urban Decay in huis en er zijn telkens een aantal kleuren (Smog, Perversion, ...) die steeds opnieuw terugkeren. Best vervelend, maar met dit palet ben je er zeker van dat je de kleur niet dubbel of driedubbel in huis hebt. 

De pigmentatie van de oogschaduws is prima, zelfs de matte kleuren geven voldoende pigment af. Het palet is opgebouwd van licht naar donker en met een mix van matte en glanzende oogschaduws. Al zijn de matte oogschaduws ook dit keer opnieuw in de minderheid. Op zich is dat voor mij geen probleem aangezien ik wel hou van glanzende oogschaduws. Maar uiteraard heb je ook wel wat matte tinten nodig om dimensie te geven aan je oogmake up. De kleuren zijn enorm zacht, soms een beetje brokkelig, waardoor de donkere kleuren wat poeder durven los te laten. Dat vervolgens onder je oog terecht komt. Een kleine tip hiervoor is: eerst je kwast goed aftikken voordat je de oogschaduw aanbrengt.


strange - dust - burnout
limit- buzz - trick
nooner - liar - factory
mugshot - darkside - blackheart

Ik ben zeer blij met dit nieuwe palet van Urban Decay. Ik heb intussen ook al een make up look online staan, waarbij ik het palet gebruikt heb. Met deze ene look zal het ongetwijfeld niet blijven, dit verhaal wordt zeker vervolgd.

Mocht er interesse zijn in een vergelijking tussen de drie verschillende Naked paletten, laat het mij zeker weten in de comments! 

Te koop via Sephora.fr of andere online webshops  - 45 euro.

16 opmerkingen:

  1. ik vind deze de mooiste van de drie :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wil, ik wil, ik wil deze! Nu nog aan eentje geraken :-D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zooo mooi ! ik ben jaloers ^^
    Zat bij de Naked 1 niet ook een kwast en bij de naked 2 een oogpotlood ?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik denk dat in eerste instantie bij Naked 1 het oogpotlood zat, maar door de grote vraag zijn ze overgestapt naar oogschaduwkwasten.

      Verwijderen
  4. Veel te mooi... maar ik heb al zoveel... maar ik wil hem... :p

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hij is overal uitverkocht! Ik hoop hem nog te kunnen kopen!
    Eefje

    BeantwoordenVerwijderen
  6. is en blijft een prachtig palette om te zien

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vind dit een heel bruikbaar palette, zowel voor overdag als 's avonds. En de kwaliteit is prima!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Deze MOET ik gewoon hebben...al moet ik er een moord voor plegen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Echt een toppertje, mooi mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Deze is zoooo prachtig, ik heb m echt bovenaan mijn wishlist staan.xx

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Heel mooi! Maar voor mezelf mis ik toch een zwart kleurtje, wat ik elke dag gebruik, dus voor de drie zou ik zeker niet gaan...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Klopt zwart zit er ditmaal niet in, wel een hele donker bruine oogschaduw met glanzende partikeltjes. Maar als je eerder houdt van een intens zwarte kleur, die vind je wel in Naked1 en Naked2.

      Verwijderen