11 aug. 2019

DECLUTTER VIDEO - NAGELLAK STASH

declutter video nagellak

Gekoppeld aan mijn no buy ben ik ook begonnen met het declutteren van mijn stash. Stapje voor stapje. Want ik vind het soms wel overweldigend om alles in eens te doen. Op een bepaalde manier vind ik het lastig om zaken op te ruimen/ weg te doen. Enfin! Ik was in een goede bui en ik had zin om mijn nagellak stash eens grondig door te nemen. Aangezien ik weinig nagellak draag, hoef ik ook geen plus vijftig nagellaken te hebben. Kijk je mee?


Van een aantal nagellaken zal je op mijn blog reviews terugvinden. Je kan zoeken op de trefwoorden NOTD, nagellak of op het merk. Ongetwijfeld vind je van diverse lakjes de nodige swatches en reviews. Laat me ook zeker weten als je een update wilt over de Sally Hansen gellakjes via instagram stories.

 

Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram 


4 opmerkingen:

  1. Zeker leuk om eens te zien! Je hebt toch nog heel wat gehouden, maar wel veelzijdig van kleur. Je gaat er zeker en vast heel wat mensen mee blij kunnen maken ;) De Dior Cosmopolite is ook mooi (herfst/winter). Ik hou van rode en bordeaux tinten (winter) en koraalrode tinten (lente/zomer). Lichte, roze en pasetel tinten passen niet bij mijn huid (flets). Hopelijk komen wat huidige kleurtjes bij Instagram nog eens te voorschijn ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben ook fan van neutrale kleuren en af en toe eens rood maar ook niet heel vaak. Zo leuk om Alexia te zien in dat jurkje. Ze staat er super mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel herkenbaar. Ik vind het ook moeilijk om dingen weg te gooien. Toen ik met mijn decluttering bezig was, heb ik veel van mijn nog goede en bruikbare make up aan de dochters van een klasgenoot gegeven. Ze zijn allemaal onder de 12 jaar en vonden het geweldig om grote meiden make up te krijgen

    BeantwoordenVerwijderen