3 jan 2017

HAPPY NEW YEAR & GROTE NIEUWJAARSWINACTIE - GESLOTEN

best nine

Bij een nieuw jaar horen de nodige kussen en de beste wensen. Ik wens jou een jaar vol geluk, liefde en vriendschap. Waarin al jouw dromen en wensen in vervulling mogen gaan. Op persoonlijk vlak was 2016 voor mij een voltreffer. Ik heb tal van mooie reizen gemaakt en heel veel leuke en intense momenten beleefd. Hierboven zie je mijn 'best nine' foto's van op instagram. Met een mix van make up, skincare en persoonlijke foto's. Deze kregen de meeste likes en dat allemaal dankzij jullie. Waarvoor mijn oprechte dank!

Dankzij jou, als Beauty Treasures lezer, krijg ik opportuniteiten aangeboden, mag ik naar leuke blog events gaan en heb ik de mogelijkheid om met diverse make up en skincare merken samen te werken. Wat resulteert dat ik kennis mag maken met heel veel nieuwe producten en er naar hartenlust mee aan de slag kan gaan. Bedankt om dagelijks, wekelijks, maandelijks, ... een kijkje te komen nemen op mijn blog en mijn blogposts te lezen. Iedere reactie op mijn blog lees ik dan ook met veel plezier! Woorden zeggen soms niet genoeg daarom heb ik een grote nieuwjaarswinactie opgezet. Een heuse box vol make up, huidverzorging en lichaamsverzorging.

grote nieuwjaarswinactie

De inhoud van dit pakket

Rituals Ritual of Light body butter en badschuim, Rituals beschermende hairspray, The Body Shop Strawberry body butter en lipbalm, Cien make up, The Body Shop nagellak, Rimmel Kate Moss rode lipstick, Bourjois Push Up mascara, toilettasje en slaapmasker, Uriage Hyséac 3 Regul dagcrème, Vichy Double Eclat masker, scrubhandschoen, Le Petit Marseilles XL douchegel met vanille en amandelmelk, Dr. Hauschka handcrème en Anastasia Beverly Hills cream contour palette.

Hoe kan je deelnemen?
 
Aangezien ik deze winactie organiseer speciaal voor mijn Beauty Treasures lezers, zou ik het fijn vinden mocht je mij volgen via Facebook, Instagram en Youtube.

Stuur een mailtje naar beautytreasures@hotmail.be ter bevestiging en vermeld hierin jouw adres. Enkel mailtjes met een adres worden als geldig beschouwd. Deelnemen kan tot en met 22 januari 2017 middernacht. De winnaar ontvangt van mij een persoonlijk bericht. Winactie is open voor Belgische en Nederlandse deelnemers.


Extra bonuspunten
 
* Deel dit artikel via Facebook
* Share deze foto op instagram met de #beautytreasuresgiveaway


Veel succes en mailen maar!

Beauty Treasures
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram 

33 opmerkingen:

 1. Inderdaad een mooi pakketje! Top 💄👌🏼

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig gaaf pakket, heel graag maak ik kans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil iedereen de beste wensen wensen
  Super gave actie ik doe graag mee om kans te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een ontzettend gaaf pakket, ik wil graag een gokje wagen! ♥ xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw geweldig pakket!

  Ik volg je via facebook (lieke van veen), instagram (liekevv24), youtube (liekeee24)
  Ik heb dit bericht ook geliked en gedeeld via facebook en ik heb je een e-mail gestuurd.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mijn beste wensen! Leuke winactie Steffi. Ik doe graag mee. Ik volgde je al op Instagram en Facebook en nu ook op Youtube.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt een ontzettend mooi pakket dat je samengesteld hebt! Ik ga mijn kansje wagen. Ik volg je via instagram, facebook en YouTube. Ook heb ik via facebook geliked & shared. 🎁🎁 xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een geweldig pakket! Natuurlijk meteen meegedaan. Volger was ik al overal en ik heb gedeeld op FB.
  Gelukkig Nieuwjaar!!!
  (FB Tamara Mara Großmaul, Instagram @paramara1982, YT Tamara TS)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De beste wensen voor 2017!

   Ik heb je inzending goed ontvangen, bedankt!

   Verwijderen
 9. Hoi hoi,
  Ik volg je blog al een tijdje: de video's zijn steeds met kraakheldere uitleg en zeer aangenaam om te volgen. Ook je artikels zijn steeds mooi geïllustreerd en zeer duidelijk geschreven.
  Ik was dan ook zeer gretig om deel te nemen aan je grote nieuwjaarswinactie.

  Groetjes,
  Ragna

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dag Ragna, bedankt voor het compliment! Fijn om te horen!

   Ik heb je mailtje goed ontvangen! Thanks om deel te nemen.

   Verwijderen
 10. Jij ook nog als goeds gewenst! Ik doe graag mee en hen je net gemaild
  Sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw...
  Zo een leuke winactie.
  Mooie en goede artikelen met prachtige foto's!
  Ik doe heel graag mee ;-)
  Ben niet bekend met de producten van het te winnen pakket.
  Heb alles gedaan wat nodig is dus waag ik graag een kans....
  Ook doe ik alles voor de extra bonuspunten.
  De em. ga ik nu versturen.
  Maar zal het natuurlijk ook voor jou sharen op andere soc.med.k..

  Bl.: chucky1012

  Instagram: @chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Snapchat: chucky1012

  Facebook: Ike Hassankhan

  Yt.: Beautyandfashionvlogs ByIke

  Pinterest: Homemadepicturemania Soa Nonac

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wow wat een mega mooi pakket uiteraard waag ik ook een kansje.
  Op fb Hennie v.d. Plas, verder heb ik nog de namen Gizzybiz..tervje haha weet het niet meer maar volg je overal

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb helaas geen bevestigingsmailtje ontvangen. Stuur zeker nog een e-mail (zoals vermeld staat in de blogpost) om je deelname te bevestigen.

   Verwijderen
 13. wat een mooie winactie. Succes aan iedereen die meedoet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Fijne winactie hoor! Ik doe mee, mailtje gestuurd :D Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik doe heel graag mee, dus ik heb net mijn mailtje verstuurd! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een prachtige winactie! Ik volg je op Facebook, Instagram en Youtube :) nu snel even mailen! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik heb deelgenomen en gemaild!
  Proficiat met je zwangerschap, ik had tijdens mijn 9 maanden nogal wat beauty tricks nodig (leve Clarisonic)

  BeantwoordenVerwijderen