17 dec. 2014

THE BODY SHOP | RED MUSK

Onder het motto: "no flowers, only spices" introduceert The Body Shop een nieuwe geur binnen hun Musk lijn. Wie een beetje bekend is met de parfums van The Body Shop, weet dat deze (meestal) lief, fris en zacht zijn. Red Musk, want zo heet deze nieuwe fragrance, is totaal anders. De samenstelling zorgt voor een warme melange van gekruide muskus, peper, kaneel en tabak. Bijzonder genoeg compleet zonder bloemen! Uniek toch?

The Body Shop Red Musk

Master parfumeur Corinne Cachen wilde graag voor een keertje de regels der geuren veranderen. Geen typische girly girl toestanden, maar wel sensualiteit en warmte die ze terugvond in specerijen. 

Peper voor een sprankelende dimensie
Kaneel voor een intrigerende onweerstaanbare toets
Tabak voor de nodige smokyness en mystiek

The Body Shop Red Musk

Red Musk is voor mij een bijzonder aanwezige geur die bovendien unisex is. De verpakking vind ik fantastisch. Het doet mij denken aan Dior Fahrenheit. Door het ombre effect wordt er ook een soort smokyness gecreëerd die bij de geuromschrijving past. Het eerste moment is de geur vrij scherp vanwege de zongedroogde peperbessen waarna de geur afzwakt. Het is niet meteen mijn standaard geurtje dat ik dagelijks draag. Desondanks past deze perfum oil perfect bij de tijd van het jaar. Het warme en kruidige geeft een hachelijk gevoel wat ik wel weet te appreciëren. Helaas blijft de parfumolie niet zo lang op mijn huid hangen, wie weet doet de gewone eau de parfum het beter. 

Te koop bij The Body Shop
Eau de Parfum 60 ml-40 euro/100 ml-55 euro en alcoholvrije parfum olie 30ml-22.50 euro


Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

6 opmerkingen: