17 mei 2016

VIDEO BEAUTY TRASH & EMPTIES APRIL 2016


beauty trash april 2016

Met spijt in het hart neem ik afscheid van mijn geliefde shower foam Oriental Dream van Rituals uit de limited edition Kerstcollectie. Verder verklap ik enkele aanraders als je last hebt van een lichte vorm van acné. Veel kijkplezier!


Zin in meer filmpjes? Vergeet je dan zeker niet te abonneren op mijn Youtube kanaal.


Les Couvent des Minimes 3 in 1 micellair water 
 DM beauty blender
DM Ebelin nagellak remover met kokosgeur
Lidl Beauty Cien wattenschijfjes
Jimmy Choo Flash (sample)
Kenzoki Cream With A Sheen (sample)
Sothys Pore Refining System (sample)
O'Sea voetencrème (sample)


Zoals je intussen wel gewoon bent, link ik steeds door naar reviews (mochten deze beschikbaar zijn).  Klik op het product dat in het cursief staat en je wordt rechtstreeks doorgestuurd naar de desbetreffende review. 

♥ Zijn absolute toppers en aanraders 

beauty trash april 2016

beauty trash april 2016

beauty trash april 2016


TIP: als je denkt dat tubes bijna op zijn, knip de verpakking een keertje open. Je gaat verbaasd zijn hoeveel product aan de zijkanten plakt. Soms zelfs voldoende voor een volledige week.

 
Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

9 opmerkingen:

  1. Goede tips over knippen. Ik doe dat al met mijn tandpasta, maar nooit met mijn huidsverzorgings producten, weet ook niet waarom.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. First things first: je ooglook is eeeeeecht super hier, love it. Altijd een beetje jammer wanneer een Rituals shower foam opgaat. Maar deze limited edition klinkt echt wel heeeeeeeel lekker van geur. Een formule die licht is qua textuur maar rijk is qua werking klinkt echt wel super, dus die Uriage creme ga ik toch een moeten proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hèhè, verpakkingen openknippen om er de laatste restjes uit te halen, ik doe dat ook! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ben echt zot van het merk Ebelin, ik heb enkele kwasten van hen en ben echt fan van de kabuki.
    De nagellak remover heb ik nog niet gebruikt van hun merk.

    Ilona
    www.artthisisart.com

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die was zeker oké. De namaak beauty blender was volgens mij ook van Ebelin, maar dat is geen aanrader vind ik persoonlijk.

      Verwijderen
  5. Hoi, ik heb als kapster een tube uitknijper voor haarkleuringen. Maar je moet oppassen want die van mij werkt zo stevig dat sommige tubes stuk gaan. Maar dat is bijna nooit. Zo goed als niet. Als de tube op lijkt zit er zeker nog 1/4 in de tube. 1/4 tube is voor kappers al veel geld uitgespaard als je er dit nog kan uithalen. Ook een techniek is met de achterkant van een kam over de tube gaan. Maar die tube knijper kan niets vervangen. Het komt er ook geribbelde uit. Ik heb mijn professionele tube knijper gehaald bij Groothandel Kanters in Hamont Achel.

    BeantwoordenVerwijderen