12 apr 2016

ANNAYAKE 24H SOIN PERFECTEUR HYDRATATION CONTINUE & 24H VOILE HYDRATANT EFFET PEAU NUDE

                                                                                
Japanse oude tradities worden gecombineerd met hedendaagse technieken. Annayake heeft een assortiment aangepast op de individuele behoefte. Na enkele samples uitgetest te hebben die mij goed bevielen, kocht ik vorig jaar enkele Annayake producten bij Planet Parfum. Ik testte ze zorgvuldig, maar nadien verdwenen ze voor een poosje op de achtergrond. Tot ik ze onlangs opnieuw opviste in mijn badkamerkastje. Het 24H gamma is hun basislijn die zich hoofdzakelijk richt op hydratatie van de huid.


24H Soin Perfecteur Hydratation Continue

Annayake 24H Soin Perfecteur Hydratation Continue

Een hydraterende gelcrème die past bij elk huidtype. Non stop hydratatie de klok rond waardoor het een potje is dat je makkelijk 's morgens en 's avonds kan gebruiken. Geen gedoe met een aparte dag- en nachtcrème. Het enige waar je op moet letten is dat deze crème geen SPF bevat. Die moet je 's morgens apart aanbrengen, tenzij je make up draagt waarin een goede SPF verwerkt zit. 

Annayake 24H Soin Perfecteur Hydratation Continue

De textuur is licht, ruikt neutraal, voelt aangenaam op de huid, smeert lekker open en laat geen vet laagje na. Past perfect bij mijn gemengde huid.  De droge huidtypes hebben baat bij de rijke Soin Perfecteur Hydratation Continue versie. Let op, die wordt Légère genoemd, maar is voller van textuur. Zeer verwarrend!

24H Voile Hydratant Effet Peau Nude

Annayake 24h Voile Hydratant Effet Peau Nude

Deze werd mij aangeraden en ik viel als een blok voor het effect wanneer de verkoopster bij Planet Parfum deze 24H Voile Hydratant Effet Peau Nude bij me aanbracht. Wat een goede verkoopstruc, ik ben daar ontzettend gevoelig voor. Enfin. Het is een  getinte dagcrème op basis van een gel textuur verrijkt met hyaluron en collageen. Deze getinte twee-in-één voelt fris en luchtig aan op de huid. Het effect is een subtiele sunkissed skin met een gezonde glow.  Op dit moment is de kleur Doré te donker, dus ik wacht nog even tot mijn huid de eerste zonnestralen opnieuw opgepikt heeft. De dekking is licht, maar kan opgebouwd worden waardoor puistjes en oneffenheden tamelijk goed gecamoufleerd kunnen worden. In het najaar, vlak nadat ik van vakantie terug was, heb ik deze crème ontzettend vaak gebruikt. Het is echt een toppertje!  Aanrader als je opzoek bent naar een getinte dagcrème met een verzorgende werking om het effect van een nude make up na te bootsen. 

Annayake 24h Voile Hydratant Effet Peau Nude

De 24H Voile Hydratant Effet Peau Nude is verkrijgbaar in twee tinten: Clair en Doré. Ik gebruik onder de getinte dagcrème een gewone dagcrème als basis. Een bom aan hydratatie, maar een laagje transparant poeder is geen overbodige luxe met mijn gemengde huid. Een droge huid kan de prachtige glow afkomstig van deze nude make up behouden. Het transparant poeder neemt helaas grotendeels de gezonde gloed weg. Het enige minpuntje: het zou fijn zijn moest deze getinte dagcrème een SPF bevatten.

Annayake 24h Voile Hydratant Effet Peau Nude

Te koop bij Planet Parfum (PP) en Parfuma.
Annayake 24H Soin Perfecteur Hydratation Continue 50 ml - 46.50 euro (PP)/45.10 euro
Annayake 24H Voile Hydratant Effet Peau Nude 30 ml - 38.90 euro (PP)/38.80 euro

Beauty Treasures
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram 

5 opmerkingen:

 1. Die getinte dagcrème lijkt me wel wat, maar dan in een lichtere kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. :-), de moeite! Doré is inderdaad een ideale kleur voor de getinte huid en voor mij prima in de zomer of met een dubbele dosis zelfbruiner op dit moment ;-).

   Verwijderen
 2. Is het raar dat ik nog nooit van dit merk gehoord heb? Zien er wel goede producten uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ken het merk al wel een tijdje, maar inderdaad ik lees er ook niet super vaak reviews over.

   Verwijderen