7 feb 2013

PARFUM | JIMMY CHOO FLASH

Inmiddels een paar weken geleden maakte ik voor het eerst kennis met de nieuwe geur van Jimmy Choo. Flash is bij deze de tweede geur in het Jimmy Choo gamma en een waardige opvolger op hun eerste geur als je het mij vraagt.

Jimmy Choo Flash

Flash is een heerlijke geur. Het parfum gaat volgens de creative directors over de opwinding van de rode loper, het plezier van de nachtclub, de glamour van je opkleden en optutten. Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog niet vaak over een rode loper gewandeld heb, maar inderdaad. Jezelf klaarmaken voor een leuke avond uit, dat heeft wel iets. Vandaar dat ik ook zo benieuwd was naar deze nieuwe geur van Jimmy Choo?

Jimmy Choo Flash

De geur is opgebouwd rond een wit bloemen boeket. Ik kan je verklappen dat deze geur erg hoog genoteerd staat op mijn wishlist. Zelfs nog hoger dan Cherry in the Air van Escada die ik ook zo graag wou.

Jimmy Choo Flash

De topnoten zijn roze pepper, mandarijntjes en aardbeien. Zodra deze vervlogen zijn, komt er een exotisch bloemen boeket naar boven. Afkomstig van witte lelies, jasmijn en tubereuse. En in de basis twee witte poederige houtsoorten. De combinatie van dit alles zorgt voor een heerlijke sensuele en übervrouwelijke dames geur.

Jimmy Choo Flash

Exclusief te koop bij Ici Paris XL vanaf februari 2013

Jimmy Choo Flash 40 ml - 39 euro
Jimmy Choo Flash 60 ml - 64 euro
Jimmy Choo Flash 100 ml - 89 euro
Jimmy Choo Flash Body milk 200 ml - 29 euro
Jimmy Choo Flash Douchegel 200 ml - 27 euro

Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram 

5 opmerkingen: