13 feb 2016

WINTER ESSENTIALS: NIVEA ONDER DE DOUCHE

Standaard staat er in mijn douche een Nivea onder de douche bodymilk of bodylotion. Ik kan er gewoon niet zonder. Intussen zijn er zes verschillende lichaamsverzorgingen aangepast aan ieders huidtype die de huid eenvoudig, doeltreffend en in slechts één minuut hydrateren. 

Nivea bodymilk onder de douche

Deze winter essential past perfect in het leven van een actieve vrouw. Het principe is zo eenvoudig dat je er zelfs niet over moet nadenken. Je brengt nadat je gewassen bent, op een vochtige huid de Nivea lichaamsverzorging van jouw keuze aan. Je masseert lekker je lijf en na één minuutje inwerken, spoel je het product af. Et voilà, klaar ben je. Je merkt meteen dat het water van je lichaam af parelt en dat je lijf gehydrateerd aanvoelt.

Nivea bodymilk onder de douche

Ik zei het net al, er zijn in totaal zes verschillende varianten te koop. Ik overloop ze kort even met je om erbij te vertellen welke mijn favorieten zijn.

♥ Zijdezachte bodymilk onder de douche
Verstevigende Q10 bodylotion onder de douche
♥ Hydraterende bodylotion onder de douche
♥ Cacao bodymilk onder de douche
Verzorgende bodymilk onder de douche
♥ Honey bodymilk onder de douche  

De oorspronkelijke varianten zijn hydraterende bodylotion en verzorgende bodymilk voor onder de douche. Beiden erg fijn en met een milde zachtheid. De donker blauwe flacon is geschikt voor de droge huid en net een tikje voller en romiger van textuur dan de hydraterende bodylotion. In het zelfde genre bevindt zich de Zijdezachte variant. Eveneens geschikt voor de droge huid waarbij de formule verrijkt is met sheaboter. 

De iets luxueuze varianten in mijn ogen zijn de verstevigende Q10 bodylotion (verstevigende werking met ingekapselde Q10 enzymen), honey bodymilk (droge huid en met een zoet parfum) en cacao bodymilk (extra droge huid). En daar zit ook meteen mijn favorietje tussen namelijk de verstevigende Q10 bodylotion onder de douche. De gele ingekapselde Q10 enzymen breken open in contact met warm water en houden de huid spoel en elastisch. In de winter gebruik ik deze minder vaak. De menthol geeft een verfrissende sensatie aan de huid vooral op het moment je uit de douche stap. In de winter bezorgt mij dat een kille rilling. Vandaar dat ik deze hoofdzakelijk gebruik in de zomer en in de winter kies voor de extra verzorgende werking van de cacao bodymilk onder de douche. 

De verpakking staat standaard op zijn kop waardoor het product voortdurend naar beneden zakt en makkelijk uit de flacon te knijpen valt. Enkel het restje eruit halen, op het moment dat de flacon bijna op is, verloopt niet altijd even vlot. Dan gebeurt het wel eens dat de verpakking onder de douche uit mijn glibberige handen "vliegt". 

Te koop bij de supermarkt en drogisterij.
Nivea bodylotion/bodymilk onder de douche 250 ml - 4.69 euro
Nivea verstevigende Q10 bodylotion onder de douche 250 ml - 6.29 euro


Beauty Treasures 
 bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

6 opmerkingen:

 1. Ik smeer nog altijd liever na het douchen, maar voor na een saunabezoek of voor een weekendje weg of een sleepover lijken me deze wel handig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit lijkt me wel handig als het snel moet gaan maar ik heb altijd schrik dat ik het er dan weer afspoel tijdens het douche :)?
  Psychologisch vind ik smeren na de douche nog steeds beter :D

  Ilona
  www.artthisisart.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is de bedoeling dat je eerst je wast met een douchegel en nadien insmeert met de onder de douche bodymilk/lotion en ook effectief afspoelt.

   Verwijderen
 3. Klinkt best wel fijn eigenlijk, is wel ff wat anders. Vind nivea altijd wel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen