15 mei 2016

GIVENCHY LES SAISONS

Het contrast met vorig weekend kan niet groter zijn. Ik vrees ervoor dat de zon de grote afwezige gaat zijn tijdens dit verlengde Pinksterweekend.  In paniek geraak ik niet, want op mijn beauty desk belandde twee zomerse producten uit de Givenchy Les Saisons zomer collectie 2016.

Givenchy Les Saisons

Les Saisons betovert bij elk soort weer. Het Givenchy Poudre Bonne Mine steelt de show met een bijzonder sterrenreliëf. Een lust om naar te kijken, maar nog meer om te gebruiken. Givenchy kiest voor een talkvrije gelformule. Dankzij deze technologie ontstaat er een lichte haast materieloze textuur die je amper voelt op de huid, maar met een goede pigmentatie. De bronzer geeft een naturelle, gezonde touch aan het gelaat. Het poeder is compact gepressed waardoor je geen last hebt van fall out tijdens het aanbrengen. 

Givenchy Les Saisons Poudre Bonne Mine

In totaal zijn er vijf tinten te koop van licht naar donker waarvan ik 03 Ambre Saison gebruik. Op dit moment is de tint misschien nog een tikje te donker en had 02 Douce Saison beter gestaan. Desondanks gebruik ik de kleur 03 Ambre Saison nu met een fluffy kwast en een lichte hand. Het is een warme kleur met een oranje ondertoon voor een sunkissed effect. Overdag breng ik de bronzer aan in de bekende 3 beweging. In weekend of voor een feestje dust ik de kwast over mijn volledig gezicht voor de ultieme vakantie look. Love it!

Givenchy Les Saisons Poudre Bonne Mine
Givenchy Les Saisons

Als lipgloss fanaat was ik blij te zien dat Givenchy de cushion trend naar eigen smaak invult. In plaats van een cushion foundation te lanceren, gooien ze het over een andere boeg met de Givenchy Cushion Kiss lipgloss. Het is een leuke interpretatie van Givenchy en het geeft een andere dimensie aan het hele cushion gebeuren dat momenteel gaande is in make up land. Hoewel ik tijdens het aanbrengen geen noemenswaardige verschillen opmerk tussen deze cushion applicator en een klassieke spons applicator. Het blijft een sponsje dat een bepaalde hoeveelheid product absorbeert tijdens het aanbrengen (denk maar aan een droog foundation sponsje). Duw ik te hard, dan heb ik de indruk dat ik de gloss in de cushion applicator duw ipv aanbreng op de lippen.

Givenchy Les Saisons Cushion Kiss

01 Coral Kiss is een voedende glossbalsem in een koraalroze tint die de lippen voorziet van een transparante kleurwaas en een glanzend effect. Op de lippen voelt de balsem gloss licht plakkerig en ruikt zomers. 

Ik herhaal nogmaals, leuk bedacht, maar ik raad aan de lipgloss te kopen omdat je de kleur en de textuur mooi en aangenaam vindt. Niet specifiek voor de applicator.

Givenchy Les Saisons Cushion Kiss

Givenchy Les Saisons is te koop bij Ici Paris XL.
Poudre Bonne Mine - 50 euro
Cushion Kiss - 26 euro  Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram 

10 opmerkingen:

 1. Ik vind die ster in het poeder er prachtig uitzien. Bijna jammer om het te gebruiken!

  Bloggelientje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een aparte applicator. Dat poeder ziet er wel echt zo mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Coral Kiss ziet er echt volledig mijn ding uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er prachtig uit die bronzer love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Weer mooie producten! Givenchy brengt elk jaar wel zo'n mooie bronzer uit, prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb enkel oogpotloden van Givenchy, en ben daar écht verliefd op. Misschien moet ik de rest van hun make-up ook eens testen!

  BeantwoordenVerwijderen