16 jul. 2015

VLOG | URIAGE & PARIJS

Mijn eerste vlog is een feit! Het heeft even geduurd voor ik alles in elkaar gemonteerd heb, maar het is gelukt! Ik doe mijn best om in de toekomst regelmatiger te vloggen tijdens events. Op die manier krijgen jullie een blik achter de schermen. Want natuurlijk speelt er zich van alles behind the scenes af voor er een effectief artikel op mijn blog verschijnt. Zin in meer filmpjes? Vergeet je dan zeker niet te abonneren op mijn Youtube kanaal.

Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

8 opmerkingen:

 1. Echt een superleuke vlog! Moet je meer doen! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks, het is wennen, maar ik vond het wel erg fijn om te doen!

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Merci, bedankt voor je reactie. Ik ben nog wat zoeken met vloggen dus alle reacties zijn welkom ;-).

   Verwijderen
 3. Leuk zo een vlog! Wat zijn jullie verwend geweest!

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen