22 mei 2016

FIRST IMPRESSION URBAN DECAY VICE LTD RELOADED


Urban Decay Vice LTD Reloaded palette

Urban Decay blaast 20 kaarsjes uit en om dat te vieren, pakken ze uit met een limited edition Vice LTD Reloaded palette. Een mooie verpakking afgewerkt met een sierlijke opdruk en aan de binnenzijde 20 verschillende oogschaduw tinten. Klassiekers uit het vaste assortiment (7) afgewisseld met newbies  (3) en golden oldies (10) uit het verleden. 

  

De oogschaduws bevatten het Pigment Infusion System waardoor de kleuren een fluweelzachte textuur hebben, een rijke kleur, makkelijk te blenden zijn en een goede houdbaarheid hebben. Hoewel ik bij ieder gebruik een primer adviseer.

Aanrader als je een liefhebber bent van Urban Decay oogschaduws en je graag samen met het merk hun 20ste verjaardag wilt vieren. Het palette is een kleurenpalette rijk aan vrolijke, zomerse tinten met her en der een neutrale tint. Dit palette trekt mij alvast uit mijn comfortzone en zorgt ervoor dat ik opnieuw begin te experimenteren met kleur.

Te koop bij Ici Paris XL. 
Urban Decay Vice LTD Reloaded - 53 euro


Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

4 opmerkingen:

  1. Zo mooi! Je hebt ook een prachtige ooglook ermee gemaakt :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind dat dit palette zeker een veelzijdige look kan maken. Zeker als je gek op kleur bent en ervan houdt om anders dan naturel look te maken. Je ooglook vind ik erg mooi uitzien, dat heb je heel goed gedaan. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb deze ook direct gekocht toen hij uitkwam. Als ware UD fan kon ik deze toch niet missen XD

    Ilona
    www.artthisisart.com

    BeantwoordenVerwijderen