17 nov. 2015

TUTORIAL SMOKY TAUPE

De tutorial is zo eenvoudig en gemakkelijk, dat ik het bijna geen tutorial durf te noemen. Doorheen de tijd zijn de Gosh Forever eyeshadow sticks favorieten geworden. Ze zijn op de eerste plaats zeer makkelijk in gebruik. Hebben een goede pigmentatie, blijven lang zitten en zijn verkrijgbaar in leuke kleurtjes. Daarom heb ik besloten ze een keertje te verwerken in een tutorial. Enjoy!

tutorial smoky taupe
 
Wat heb je nodig om deze look zelf thuis te creëren?
- The Body Shop eyeprimer
- Gosh Forever eyeshadow stick Silver Rose & Brown
- Urban Decay Naked Smoky matte crèmekleurige highlighter
- Dr. Hauschka Eye Definer kwast
- Pupa zwart khôlpotlood


 Klik hier om je te abonneren of wanneer deze video niet zichtbaar is.

Beauty Treasures

8 opmerkingen:

 1. Mooi ! Met een smokey eye kan je nooit iets mis doen , naar mijn mening :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie look! Juist leuk als zulke simpele looks voor een chique effect zorgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie look, staat je echt heel mooi. Denk dat ik ook eens naar die eyeshadow stick moet gaan kijken

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Handig dat je alle producten op voorhand laat zien. Je gebruikt echt veel highlighter op je wenkbrauwbot, wow! En toch ziet het er heel naturel opgelicht uit, zeker niet too much. Knap ook hoe jij die kleur tegen je onderste wimperrand zo losjes met de hand kan vervagen zonder te knipperen of te tranen, ik moet alles suuuuupervoorzichtig tewerk gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Grappig dat jou dat opvalt :-). Ik krijg er regelmatig een "opmerking" over als ik mij laat opmaken door iemand anders. Ik kan vrij lang mijn ogen open houden zonder te knipperen. Klopt!

   Verwijderen